enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

MAHALLE SAKİNLERİ SORUNLARINI İLETTİ

MAHALLE SAKİNLERİ SORUNLARINI İLETTİ
24.01.2020
107
A+
A-

Halkla her fırsatta bir araya gelmeye özen gösteren Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, ilçe ziyaretleri kapsamında; beraberinde İl Emniyet Müdürü Mahmut Erduğan ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Osman Kılıç ile birlikte Malkara ilçesini ziyaret etti.

Vali Yıldırım’ın ilk durağı İlçe Kaymakamlığı oldu. Kaymakam Erkan Karahan ile bir süre görüşerek, ilçenin genel durumu hakkında bilgi alan Vali Yıldırım, daha sonra Halk Eğitimi Merkezi’ne geçerek, mahalle muhtarları ile buluştu. Sorun ve taleplerini dinledi.

Mahalle muhtarları ile yaptığı toplantının ardından ilçe esnafını da gezen Tekirdağ Valisi Yıldırım, Camiatik Mahallesi, Arzum Kıraathanesinde mahalle halkı ile bir araya geldi. Mahalle sakinleri, tek tek söz alarak ihtiyaçlarını, sıkıntılarını ve taleplerini Vali Yıldırım’a iletti.

UZMAN DOKTOR SIKINTISI DİLE GETİRİLDİ

İlçe Devlet Hastanesinde eksik olan branşlarda yaşanan uzman doktor sıkıntısı dile getirildi. Vali Aziz Yıldırım da, uzman doktorun önemine dikkat çekerek ülkemizde bazı branşlarda uzman sayısının az olduğunu belirterek, “Burada asıl önemli olan onları yetiştirmektir” dedi. Hastanelerimizde, donanımlı ambulansların varlığını belirtti.

Bir soru üzerine, mahalleye dönüşen köy yollarının Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerince çözümlenmesi gerektiğini vurguladı.

YAŞLI YURDU FAALİYETE GEÇECEK

‘Yaşlılar Yurdu’nu birkaç ay içerisinde faaliyete geçireceklerini açıklayan Yıldırım, “Personel alımları başladı. Yaşlı ve engellilerimiz; bizlerin kıymet ve bereket değerleridir. Onlar için tüm imkanlarımız seferber ediliyor. Bizim insanımız paylaşımcıdır. Tüm bunlar birlik ve beraberliğimizle oluyor”dedi.

Muhtarlar ve mahalle sakinleri Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın ziyaretinden duydukları memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkür etti.

ŞEHİT ANNESİNE ZİYARET

Vali Aziz Yıldırım, Malkara ilçesi ziyareti sırasında beraberinde Malkara Kaymakamı Erkan Karahan ile birlikte 1989 yılında Hakkari’nin Beytuşşebap ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Onbaşı Kemal Kartal’ın annesi Şerife Kartal’ı ziyaret etti.

Vali Yıldırım; “Sizler, bize şehidimizin emanetisiniz. Şehit ailelerimiz milletimizin baş tacıdır, milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahiptir. Bizler, her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanındayız” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.