enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5067
EURO
34,8128
ALTIN
2.490,67
BIST
9.540,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
14°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Makamda Oturmak Bana Göre Değil

Makamda Oturmak Bana Göre Değil
13.11.2015
168
A+
A-

Halk Radyo’da canlı yayına konuk olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 41 yıllık belediyeci olduğunu ve yaşamını insanlara hizmet etmeye adadığını belirterek, “O kadar yoğun çalışıyorum ki, evinde hiç yemek yemeyen bir belediye başkanıyım. Halkın içinde yaşamaktansa son derece mutluyum” diye konuştu.

 

Halk Radyo’da, “Ekrem Atater İle Eve Dönüş” programının canlı yayın konuğu olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, çarpıcı açıklamalar yaptı.

 

“24 saat halkla iç içe yaşıyorum”

 

2 saat süren programda canlı yayına bağlanan vatandaşların sorularını da içtenlikle yanıtlayan Başkan Akgün, Büyükçekmece’de hayata geçirilecek olan vizyon projeler hakkında da bilgi verdi.

41 yıllık belediyeci olduğunu ve yaşamını insanlara hizmet etmeye adadığını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “O kadar yoğun çalışıyorum ki, evinde hiç yemek yemeyen bir belediye başkanıyım. Halkın içinde yaşamaktan mutlu olan bir kişiyim. Bir şey daha söyleyeyim; Hasan Akgün, ispatı mümkündür bir kişiye telefon açarsınız (Büyükçekmece halkından) makamda haftanın yedi gününde iki saat oturmayan kişidir. Belediyecilik hayatım boyunca bir günlük mesaimde makamında  iki oturduğum olmadı. Ben sabahın ilk saatlerine fırıncıyla, çorbacıyla başlarım gece saat 2’de yine halkımızın içinde günümü bitiririm” ifadesini kullandı.

 

“Makamda Oturmak Bana Göre Değil”

 

Büyükçekmece Belediyesi’nin yeni belediye binasının inşaatının sürdüğünü belirten Başkan Akgün, “Zaten makamda oturmayan bir belediye başkanıyım. Şimdilerde makamım da yok. Gri renk, beyaz plakalı bir minibüsüm var. İçerisi de yazıhanem. Üç, dört yıldır seyyar bir makamım var. Sürekli bir mahallede halkla iç içeyim. Bu durumdan da son derece mutluyum. Bazen o mahalledeki bir bayan kardeşimiz börek yapıp getiriyor. Çayları da ben söylüyorum. Birlikte sohbet edip o mahallenin sıkıntılarını, taleplerini ilk ağızdan dinleme imkanım oluyor” dedi.

Başkan Akgün, radyo programında ayrıca Büyükçekmece’de yapımı süren projeler, yeni yapılan yollar ve önümüzdeki yıl hayata geçirilecek yeni projeler hakkında da açıklamalar yaptı. Canlı yayına bağlanan Büyükçekmecelilerin Başkan Akgün’e ilgisi oldukça yoğun oldu.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.