enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3653
EURO
34,9637
ALTIN
2.325,37
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

MAYIS AYI MECLİSİ 1. OTURUMU GERÇEKLEŞTİ

MAYIS AYI MECLİSİ 1. OTURUMU GERÇEKLEŞTİ
07.05.2018
121
A+
A-

Silivri Belediye Meclisi’nin Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nın I. Birleşiminin I. Oturumu, 7 Mayıs 2018 Pazartesi Günü 10.00’da Meclis Salonunda gerçekleşti.

Silivri Belediye Meclisi’nin 07/05/2018 Pazartesi tarihine rastlayan Mayıs Ayı toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, saat 10.00’da Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşti. Meclis toplantısında görüşülen gündem maddeleri şu şekilde;

 

G Ü N D E M:

1-Çevre ve Sağlık Komisyonu seçimi.

CHP: Semih Ayeş, Zafer Bıyıklı, Devrim Uzun AK Parti: Tamer Şişman, Mustafa Saral olarak oy birliği ile kabul edildi.

 

2-İsim Tespit Komisyonu seçimi.

CHP: Melih Yıldız, Saadet Gençoğlu, Mümin Koçoğlu AK Parti: Harun Tüfekçi, Filiz Güler olarak oy birliği ile kabul edildi.

 

3-Hukuk Komisyonu seçimi.

CHP: Süheyl Kırkıcı, Arzu Yalçınkaya, Fevzi Arslan  Ak Parti: Tamer Şişman, Tuğba Alkaya olarak oy birliği ile kabul edildi.

 

4-Tarım ve Hayvancılık Komisyonu seçimi.

CHP: İbrahim Çeşmecioğlu, Ali Vural, Melih Yıldız, Ak Parti: Yusuf Köroğlu, Harun Tüfekçi olarak oy birliği ile kabul edildi.

 

5- Silivri İlçesi Beyciler Mahallesinde yapılacak kadastro çalışmalarında 6 adet Bilirkişi görevlendirilmesi kadastro önerisi ile Fahrettin Arınç, Cemal Orta, Salih Çalılı, Necati Yıldız, Tufan Gürpınar, Mehmet Tembeli olarak oy birliği ile kabul edildi.

 

6-Silivri Belediyesi ile Ahenk Sanat Gençlik ve Spor Kulübü arasında protokol yapılması Plan Bütçe ve Hukuk Komisyonuna havaleleri oy birliği ile kabul edildi.

 

7-Mülkiyeti Silivri Belediyesine ait olan tarıma uygun alanların kiraya verilmesi Hukuk Tarım ve Hayvancılık Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.

 

8-Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliğine araç tahsisi oy birliği ile kabul edildi.

 

9-İlçemiz Mahalle Muhtarlarına yardım yapılması Plan Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.

 

10-Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi, 1077 ada, 5 parselde kayıtlı 51 nolu bağımsız bölümdeki Silivri Belediyesine ait 1/2 hissenin SGK’ya tahsisi Hukuk Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.

 

11-Silivri İlçesi Alibey Mahallesi, 1305 ada 7 parselde kayıtlı 45216/556787 m2’lik Silivri Belediyesine ait olan hissenin okul yapılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat Emlak Dairesi Başkanlığına tahsisi İmar ve Hukuk Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.

 

12-Mülkiyeti Silivri Belediyesine ait Silivri Selimpaşa Mahallesi, 1431 parselde kayıtlı toplam 232,00 m2 yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazın satışı Plan Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.

 

13-Belediyemizce yapılacak borçlanma Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.

 

14-Silivri İlçesi, Kadıköy Mahallesi Yerleşik Alanına ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planına yapılan itirazlar İmar Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.

 

15-Silivri Belediyesi 2017 yılı kesin hesabı Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.