enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5827
EURO
35,0155
ALTIN
2.461,48
BIST
9.905,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

MESTAN ÖZCAN: ÇİFTÇİLERİMİZİN HER DAİM YANINDAYIZ

MESTAN ÖZCAN: ÇİFTÇİLERİMİZİN HER DAİM YANINDAYIZ
25.10.2021
148
A+
A-

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Muhammet Gökmen, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri; Marmaraereğlisi’nde birçok noktaya ziyaretler gerçekleştirdi.

Heyet ilk olarak Hacı Rahman Ekşioğlu Camii’nin açılışına katıldı. Açılışın ardından bir açıklama yapan İl Başkanı Mestan Özcan “Güzel şehrimizde hayır işleyen herkesten Allah razı olsun! Ekşioğlu Ailesi tarafından Marmaraereğlisi’nde yaptırılan Hacı Rahman Ekşioğlu Camii’nin açılışını gerçekleştirdik. Rabbim hayırlarını kabul eylesin. İlçemize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Heyet daha sonra sırasıyla; Marmaraereğlisi Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol’u, İlçe Milli Eğitim Müdürü Eşref Hızlı’yı ve Cumhuriyet Savcısı Yusuf Şenel’i ziyaret etti.

Günün sonunda Mustafa Yel, Mestan Özcan ve beraberindekiler, çiftçilerle bir araya gelerek, bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından bir açıklama yapan İl Başkanı Özcan: “Çiftçilerimize olan desteğimiz her daim devam edecek, her daim onların bütün talepleriyle yakından ilgileneceğiz. Bugün burada çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik, notlarımızı aldık.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Eren Can TAPU

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.