enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3282
EURO
35,0649
ALTIN
2.282,13
BIST
8.998,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

MHP ÇORLU İLÇE YÖNETİMİ BELLİ OLDU

MHP ÇORLU İLÇE YÖNETİMİ BELLİ OLDU
17.01.2019
179
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde MHP Çorlu İlçe Başkanı seçilen İlhan Ermeydan, yönetim kurulunu oluşturarak çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde MHP Çorlu İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında Başkan Süleyman Danışmaz, görevini İlhan Ermeydan’a devretti. Ermeydan, yönetim kurulunun oluşturduğunu ve üyeler ile birlikte Çorlu’ya hizmet edeceklerini söyledi. Ermeydan, “Genel Merkezimizin takdiri ve Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin teveccühleri ile MHP Çorlu İlçe yönetimine getirilmiş bulunmaktayız. Görevi devraldığımız Başkanımız Süleyman Danışmaz  ile Yönetim Kurulu Üyelerine ve geçmiş dönemlerde yöneticilik yapan tüm arkadaşlarımıza partimize hizmetlerinden dolayı teşekkürü bir borç biliriz. Bu günden itibaren yönetimimizle birlikte camiamızın var olan güçlü, birlik ve beraberliğini daha da güçlendirecek, herkese ve her gönüle partimizin kutlu sevgisini hissettirecek, kardeşlik hukukumuzu ve hemşerilik ruhumuzu harekete geçirerek, hemşerilerimizin ve camiamızın kanaat önderlerinin, sivil toplum kuruluşlarımızın ve değerli partili arkadaşlarımızın her zaman istişarelerini ve her bir değerli fikirlerini alarak güzel Çorlu’ muza hizmet edeceğiz.”dedi.

İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 
Ali Kağan Tamer, Burçin Üstün, Cahit Güneş, Şevket Koç, Doğa İşel, Dursun Ali Düzgün, Emine Yavuz, Erdem Alkış, Erhan Altıparmak, Fahri Er, Hacı Özdemir, İlker Nas, İsmail Zengin, Lale Güzel, Mert Şengelir, Mesut Çetin, Mesut Durmaz, Muhammed Yılmaz, Oğuz Yörük, Orkun Ünal, Ömer Ünal, Ramazan Akbaba, Sadık Tokmak, Sedat Vatansever, Sefa Dağ, Furkan Biçer, Serkan Güngen, Sezgin Biçer, Yücel Akça, Zafer Özen, Osman Gönül, Recep Kılınç, Fikri Çolaker’den oluştu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.