enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3369
EURO
35,1195
ALTIN
2.238,84
BIST
8.770,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
9°C
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Az Bulutlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Mikro Kredi Şubesi İçin Protokol İmzalandı

Mikro Kredi Şubesi İçin Protokol İmzalandı
25.08.2015
103
A+
A-

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, kadınların mikro ölçekli krediler alarak kendi işyerlerini açmalarına destek olacak işbirliği protokolünü Silivri Rotary Kulübü ile imza altına altı. Arıkanlı Çiftliği’nde gerçekleşen protokol törenine Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, CHP ve AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri, Silivri Rotary Kulübü Dönem Başkanı Aysel Akbulut ve Yönetimi ile Rotary Kulübü Üyeleri katıldı.

IŞIKLAR; “VİCDANİ SORUMLULUK TAŞIYAN ROTARY AİLESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Başkan Işıklar imza töreninde yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Ben Rotaryenleri gösterdikleri çaba ve bu vicdani sorumluluk çalışmasını gerçekleştirdikleri için kutluyorum. Belediye olarak, bu anlayışı ortaya koyan böyle bir kuruma destek vermememiz mümkün değil. Biz beş yıldır Gıda Bankası’nda yardımlaşmanın en iyi örneğini hayata geçiriyoruz. 3200 hane düzenli olarak belediyenin ayrı bir yerinden gelip erzakını, temel ihtiyaçlarını alıp gidiyor. Alamayacak durumda olanın da kapısına kadar götürüyoruz. Bizdeki yardımlaşma anlayışı böyle olmalı. Fakirlik fukaralık toplumun dönüşmesi ile ilgili, ülkedeki gelir dengesinin, adaletsizliğin ortadan kaldırılması ile ilgili bir sorun. Yoksulluğun üzerine gitmek hem aydınlanmanın, hem de demokratik kurallarımızın yerleşmesinin temel göstergesidir. Ben bu anlamda çaba gösteren tüm arkadaşlarımıza ve özellikle başkanınıza teşekkür ediyorum.” Mikro Kredi Şubesi, Silivri Belediyesi tarafından iç donanımının hazır olduğu bir büroda çalışmalarını gerçekleştirecek. Kadınlara 700 TL ile 1000 TL arasında değişen tutarlarda ‘temel kredi’ verilecek. Silivrili kadınların mikro ölçekli krediler alarak kendi işyerlerini açmalarına destek olunacak.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.