enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4513
EURO
34,7535
ALTIN
2.443,48
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Muharrem Orucunda Başkan Canlar ile Oruç Açtı

Muharrem Orucunda Başkan Canlar ile Oruç Açtı
19.10.2015
108
A+
A-

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Muharrem ayı dolayısıyla Esenyurt Erenler Eğitim ve Kültür Vakfı ile Örnek Cemevinde matem orucu tutan vatandaşlar ile birlikte oruç açtı.

Erenler Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Emin Yılmaz’ın ev sahipliği yaptığı iftar programına Muharrem orucu ve yas ayında ibadetini gerçekleştiren tüm vatandaşların ibadetlerinin kabul olmasını dileyen Başkan Kadıoğlu oruç açma ve okunan dualar ardından Erenler Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetimi ile toplantı salonunda çay sohbetine katıldı.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Örnek Mahallesi Örnek Cem Evi’nde katıldığı oruç açma programına, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkan Yardımcısı Av. Emin Batmazoğlu, Başkan Danışmanı Sefer Dinç, Örnek Cem evi Başkanı Hüseyin Çam ve çok sayıda matem orucu tutan alevi vatandaş katıldı.

Cem evi dedesinin okuduğu dualar sonrasında açılan oruçlar ardından program, protokol ve Cemevi yöneticileriyle çay sohbetinde devam etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.