enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4790
EURO
34,9431
ALTIN
2.436,33
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

O VİLLALAR YIKILACAK!

O VİLLALAR YIKILACAK!
02.07.2022
171
A+
A-

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı A. Refik Bek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Merdanoğlu Villaları ile ilgili resmi yazısını kamuoyu ile paylaştı.

Bir dönem Silivri kamuoyunu epey meşgul eden, Merdanoğlu İnşaat tarafından Silivri’de tarım arazisi üzerine inşa edilen ve Silivri Belediyesi tarafından göz yumulan 70 villalık inşaat yeniden gündemde. İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Refik bek, İBB tarafından Silivri Belediyesi’ne gönderilen “tarım arazisindeki inşaatı durdurun” talimatını basın mensuplarıyla paylaştı.

Silivri Belediyesi’nin arkasında yapılmakta olan kapalı otopark inşaatını Merdanoğlu’nun üstlendiğini hatırlatan Refik bek, ortada resmi bir protokol, bir bağış kararı ya da bir Meclis kararı olmamasına rağmen milyonlarca liralık inşaatın özel bir firma tarafından karşılandığına dikkat çekti.

Merdanoğlu İnşaat tarafından sürdürülen 70 villalık projenin tarım arazisi üzerine yapıldığını, Silivri Belediyesi’nin resmi internet sitesinde de söz konusu arazinin tarım arazisi olarak görüldüğünü, ancak sağlanan milyonlarca liralık rant karşılığı Volkan Yılmaz ve ekibinin bu inşaat göz yumduğunu belirten Bek, “İBB tarafından Silivri Belediyesi’ne 2021’in 10. ayında gönderilen resmi yazıda söz konusu inşaatın durdurulması emredildiği halde inşaat devam etmekte, Volkan Yılmaz ve yönetimi buna göz yummaktadır. Silivri Belediyesi suç işlemektedir.” dedi.

Refik Bek, seçimler sonrasında yönetim değiştiğinde bu göz yummanın son bulacağını ifade ederek “Burada harcanan milli servete de yazık, emeğe de yazık, müteahitin paralarına da yazık, satın alanlara da yazık. Seçimden sonra o villalar yıkılacak!” dedi.

KAYNAK : SİLİVRİ’ NİN SESİ

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.