enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4621
EURO
34,7707
ALTIN
2.440,78
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Öpçin: Başkanımıza destek olmalıyız

Öpçin: Başkanımıza destek olmalıyız
25.08.2015
86
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Silivri Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sebahattin Öpçin ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni ziyaret etti. Işıklar ziyaretteki konuşmasında, “Meydan, parklar, tretuvar çalışmalarımız esnafımızın gelişmesine yönelik. Esnaf kültürünü yaşatmak için çalışıyoruz” derken Kooperatif Başkanı Öpçin de, “Başkanımıza ve ekibine destek olmalıyız” sözleriyle düşüncelerini ifade etti. Işıklar’a ziyaretinde CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve Silivri Belediyesi Meclis Üyesi Adayları eşlik etti.

ÖPÇİN: BAŞKANIMIZA DESTEK OLMALIYIZ

Ziyarette konuşan Kooperatif Başkanı Sebahattin Öpçin, “Başkan ve ekibine saygı duyuyorum. Sizleri daha güzel hizmetlerle görmek isteriz. Silivri’ye çok daha büyük ve güzel hizmetler vereceğinize inanıyorum. Mahallelerimize, esnafımıza olan destek ve çalışmalarınız da zaten ortada. Başkanımıza ve ekibine bu noktada destek olmalıyız” dedi.

TUĞLU: TALEPLERİNİZ BİZİM İÇİN KUTSALDIR

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu da ziyarette bir konuşma yaparak düşüncelerini, “Sizin talepleriniz bizim için kutsaldır, başımızın tacıdır. Bizleri böylesine güzel bir şekilde ağırladığınız ve kabul ettiğiniz için teşekkür ederim” sözleriyle dile getirdi.

IŞIKLAR: ESNAF KÜLTÜRÜNÜ YAŞATMALIYIZ

Esnaf kültürünü yaşatmak istediklerinin ve bu yönde çalışmalar yaptıklarının altını çizen CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar da,” Bugüne kadar yapmış olduğumuz tüm hizmetler esnafımızın gelişmesi ve refahının artması içindi. Meydan, kaldırım ve tretuvar düzenlemeleri buna güzel bir örnektir. Bunları yapmamızdaki amaç başında da söylediğim gibi esnafın gelişmesine katkı sağlamaktı” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.