enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ORMANLI’DAN MUHTEŞEM KARŞILAMA

ORMANLI’DAN MUHTEŞEM KARŞILAMA
26.03.2022
126
A+
A-

Başkanımız Mesut Üner, yoğun geçen gündüz mesaisinin ardından, akşam mesaisinde İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi Çatalca’mızda tek tek mahallelerimizi dolaşıp tam kadro yerinde halk günü toplantılarına durmaksızın devam ediyor. Başkanımız Mesut Üner ve beraberindeki heyetin bu seferki durağı Ormanlı mahallemiz oldu.

ORMANLI’DAN BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER’E MUHTEŞEM KARŞILAMA

Daha önce belediye hizmet binamızda halk günü toplantıları düzenleyip, halkımızla birebir görüşmeler yapan Başkanımız Mesut Üner, bu kez mahallelerimizi yerinde ziyaret ederek halk günü toplantıları organize etmeye başladı. Bu anlamda Çatalca’mızın İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi olmasını bir engel veya bahane olarak göremeyen Başkanımız Mesut Üner, sekizinci ziyaretini Ormanlı mahallemize gerçekleştirdi. Başkanımız Mesut Üner Ormanlı mahallemizdeki ziyaretine yine tam kadro katıldı. Başkanımız Mesut Üner mahallede davul, zurna ve havai fişeklerle karşılandı.  Toplantımızın ilk bölümünde Başkanımız Mesut Üner, Çatalca’mıza kazandırdığı projelerin sunumunu büyük bir gururla gerçekleştirdi. İkinci bölümde ise halkımızın öneri, görüş ve şikayetleri dinlendi. Şikayetlerin çözümü için Başkanımız Mesut Üner beraberindeki heyette bulunan müdürlerimize çözüm için anında talimat verdi. Ormanlı mahalle halkımızın oldukça memnun olduğu mahalle toplantımız sonrası halkımız Başkanımız Mesut Üner’le hatıra fotoğrafları çektirdi.

Ormanlı mahallemiz halk toplantımız sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Bildiğiniz gibi daha önce halk günü toplantıları gerçekleştirip, belediyede sizlerle birebir görüşmeler gerçekleştirdik. Şimdide söz sırası yine sizde dedik, bu kez biz sizleri ziyaret ettik. Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerimiz, Muhtarlar Derneği Başkanımız, Muhtarımız ve Birim Müdürlerimizle sizlere ulaşmak için Ormanlı mahallemize tam kadro gittik Halkımızın istek, öneri, görüş ve şikayetlerini tam kadro yerinde dinleyip çözüme kavuşturma çalışmalarımızı anında başlattık. Ziyaretimizdeki sizlerin samimi ilgi, alaka ve karşılamanız, Çatalca’mıza hizmet yolunda bizlere güç verdi. İlçemizdeki tüm mahallelerimizi tek tek tam kadro ziyaret edeceğiz. Muhtarımız Kerem Beceren, Erdem Kutsal kardeşimiz ve tüm halkımıza sonsuz teşekkürler. Halkımız için varız, çünkü birlikte Çatalca’yız ‘’ dedi.

#ÇalışıncaOluyor

#BirlikteÇatalcayız 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.