enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5005
EURO
34,9292
ALTIN
2.432,98
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÖZCAN IŞIKLAR TEKRAR PM DE OYLANACAK

ÖZCAN IŞIKLAR TEKRAR PM DE OYLANACAK
30.01.2019
113
A+
A-
Yerel seçim için aday belirleme çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayan CHP’de 2 Şubat da yapılacak Parti Meclisinde Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da dahil olmak üzere baz adaylarda yeniden oylanacak CHP’de gelecek Parti Meclisi (PM) toplantısında geri kalan adayların tamamının belirlenmesi hedeflenirken, bazı üyelerin salt çoğunluğu taşımadığı gerekçesiyle itiraz ettiği Kadıköy adayının da tekrar oylanmasının gündemde olduğu belirtiliyor.
Cumhuriyet’ten Mahmut Lıcalı’nın haberine göre, CHP içinde yeterli oyu alamadığı için geri çekilen bazı adayların gelecek PM’deki aday listesinde tekrar yer alacağı belirtiliyor. Bu kapsamda İstanbul’un Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve İzmir Bayraklı Belediye başkan adayı Cevat Durak’ın tekrar PM’ye getirileceği kaydediliyor. Son PM toplantısında geri çekilen İstanbul’un ilçelerinden Şişli ve Silivri, İzmir’in ilçelerinden Buca ve Bayraklı adayları tekrar ele alınacak. PM’de geri çekilen Muğla’nın Bodrum ve Antalya’nın Akseki ilçelerinin de gündeme geleceği ifade ediliyor. Geri çekilen ilçelerin yanı sıra İstanbul’un Beyoğlu, Küçükçekmece, Maltepe adaylarının da belirlenmesi bekleniyor.
 ..
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.