enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5237
EURO
34,7479
ALTIN
2.491,58
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Referandum tarihi belli oldu!

Referandum tarihi belli oldu!
16.01.2017
97
A+
A-

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, referandum için nisan ayını işaret etti. “Nisan ayı başında referanduma gidilecektir.” dedi.

Referandum tarihi için son dakika açıklaması geldi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş yeni anayasa değişikliği tekliflerinin Meclis’te kabul edilmesi halinde olası referandum için tarih verdi. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, anayasa değişiklik görüşmelerinin tamamlanmasından sonra nisan ayı başında referandum yapılabileceğini söyledi.

NİSAN BAŞINDA REFERANDUM

Kurtulmuş, “İlk turdaki sonuçlar ikinci turun aynasıdır. Mümkün olan en kısa sürede referanduma gidilmesi gerekir. Zannediyorum ki mümkün olan en kısa sürede Nisan ayı başında referanduma gidilecektir.” dedi.

“CHP MUHALEFET YAPACAĞIM’ DERKEN KENDİNE ZARAR VERİYOR”

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, A Haber’de soruları yanıtladı. Kurtulmuş, Meclis’te muhalefetin engellemeleri hakkında, “Muhalefetin kürsüyü işgal etmesi, milletvekilini ısırması kabul edilemez. 2. tur oylamalarında muhalefet Türkiye’yi rezil edecek görüntülerden uzak durmasını temenni ediyoruz. CHP, muhalefet yapacağım derken, bu görüntülerle kendilerine zarar veriyor” dedi.

“TÜRKİYE REFERANDUMA GİDİYOR”

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, erken seçim tartışmalarıyla ilgili, “Meclis bu konuyu çözemezse erken seçime gidilir denildi. Şu aşamada erken seçimi telafuz etmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Türkiye referanduma gidiyor” ifadelerini kullandı.

“ADİL ÖKSÜZ ESAS OĞLAN DEĞİL”

Numan Kurtulmuş, FETÖ’nün firari ismi Adil Öksüz’le ilgili de bilgi verdi. Kurtulmuş, “Adil Öksüz’ün esas oğlan olmadığını düşünüyorum. Adil Öksüz’ün peşine takılınırak diğer isimlerin üstü örtülmeye çalışılıyor” dedi.

REİNA SALDIRISI

Kurtulmuş, “Reina saldırısının son derece planlı, bir istihbarat örgütünün de içinde olduğu bir eylem olduğu ortada” dedi. – harbigazete.com.tr

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.