enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2474
EURO
34,6643
ALTIN
2.396,40
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Refik BEK, “Sağlıklı yeni bir yıl geçirmeyi temenni ediyorum”

Refik BEK, “Sağlıklı yeni bir yıl geçirmeyi temenni ediyorum”
30.12.2020
124
A+
A-

Silivri, İYİ Parti İlçe Başkanı A.Refik BEK,  Yeni Yıl dolaysıyla yazılı bir açıklamada  bulundu. BEK, şunları kaydetti;

“Yeni umutlarla girdiğimiz ancak beklentilerimizin tersine salgın, kısıtlamalar ve acılarla dolu geçen 2020 yılının sonuna gelmiş bulunuyoruz. 2020 yılı, insanlığın hazırlıksız yakalandığı salgın nedeniyle tarih sayfalarında insanlığın zor dönemlerinden birisi olarak yerini alacaktır. Aynı zamanda dünyadaki en önemli servetin sağlığımız, insanlığı kurtaracak şeyin ise savaşlar değil, dayanışma ve yardımlaşmanın olduğunu bizlere öğreten bir yıl olarak hatırlanacaktır.

2020 yılının kahramanları, virüse karşı kendi sağlıklarını ve yaşamlarını tehlikeye atma pahasına mücadele veren sağlık çalışanlarımız olmuştur. Bu uğurda hayatını kaybeden bütün sağlık çalışanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, üstün bir görev bilinci ile mücadeleye devam eden kahramanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Salgın nedeniyle hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, tedavi süreci devam eden bütün hastalarımıza acil şifalar diliyoruz.

Geliştirilen aşı ve ilaç çalışmalarının umulan sonucu vermesi ve yeni yılın bizlere daha mutlu bir yaşam getirmesi en büyük temennimizdir. Yeni yıldan en büyük beklentimiz sağlıklı günler olacaktır. Salgınla mücadelede sağlık çalışanlarımızın ve devletimizin sergiledikleri büyük gayretlerin yanında, vatandaş olarak bizlerin de tedbirlere daha sıkı uyarak vereceğimiz destek ile 2021 yılının bu beklentimizin gerçekleşeceği bir yıl olacağından umutluyuz.
iYi Parti Silivri İlçe Başkanlığı adına; 2021 yılının üyelerimizin, bütün Silivri’li hemşehrilerimizin ve aziz milletimizin mutlu ve sağlıklı günlere kavuşacağı günlerinin başlangıcı olması dileğiyle, yeni yıllarını kutlar, saygılar sunarım.

Ahmet Refik BEK
iYi Parti Silivri İlçe Başkanı

 

REKLAM ALANI