enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Runtofd Bakırköy 14 Mayıs’ta Gerçekleştirilecek

Runtofd Bakırköy 14 Mayıs’ta Gerçekleştirilecek
05.04.2017
110
A+
A-

14 Mayıs 2017 Pazar Günü Tüm Bakırköy TOFD Yararına Koşacak

 Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği; omurilik felçli bireyler başta olmak üzere tüm ortopedik engelli bireylerin tıbbi, mesleki, ekonomik ve sosyal sorunlarının çözümlerine yönelik ulusal ve uluslararası alanlarda çalışmalar yapmaktadır. Derneğin birincil hedefi, yeni oluşabilecek kalıcı sakatlıkların önlenmesini ve toplumun bu alanda bilgilenmesini sağlamaktır.

2008 yılından bugüne TOFD koşucuları ve bağışçıları sayesinde alınan toplam 1716 akülü tekerlekli sandalye; okullarına, işlerine gidemeyen ve sosyal hayata katılamayan 1716 bedensel engelli arkadaşımıza hareket özgürlüğü kazandırmıştır.

Bu proje, ortopedik engelli bireylerin özgürce hareket edebilmeleri amacıyla oluşturulmuştur. Manuel tekerlekli sandalye kullanamayan ve ağır engel grubu içinde yer alan ortopedik engelli bireylerin, başkalarına bağımlı olmadan çalışabilmesi, okula gidebilmesi, alışverişe çıkabilmesi; kısacası hayatını kısmen kendisinin yürütebilmesinin ön koşulu Akülü Tekerlekli Sandalye ‘ye sahip olmasıdır. Bir adet Akülü Tekerlekli Sandalye bedeli 3.250 TL’dir.

YARDIMSEVERLİK KOŞUSU NEDİR?

Koşu gibi dayanıklılık gerektiren sporlar aracılığıyla Sivil Toplum Kuruluşları (‘STK’) için kaynak yaratma metodudur.

Bu yöntem ile koşucular ulusal veya uluslararası koşu/triatlon/duatlon/bisiklet/yüzme gibi yarışlara katılmadan önce duyuru ve çağrılarını kendi aile, dost ve tanıdık çevrelerine e-posta aracılığıyla duyururlar. Bağışlar doğrudan doğruya ilgili STK’nın ilgili proje için açılan resmi banka hesabına yapılır.

Kayıt ve detaylı bilgi için www.runtofd.com adresi ziyaret edilebilir.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.