enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5910
EURO
34,8590
ALTIN
2.491,84
BIST
9.701,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Saadet Partisi Adaylarını Tanıttı

Saadet Partisi Adaylarını Tanıttı
25.08.2015
128
A+
A-

İşte İstanbul İlçe Belediye Başkan Adayları;

Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Yusuf Dal, Avcılar Belediye Başkan Adayı Ender Esinler, Bağcılar Belediye Başkan Adayı Beşir İstemi, Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Ali İhsan Gündoğdu, Bakırköy Belediye Başkan Adayı Ramazan Boyalık, Başakşehir Belediye Başkan Adayı Neşet Çevik, Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı İsmail Acar, Beykoz Belediye Başkan Adayı Selman Yücel, Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Mustafa Kaya, Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mahmut Ustahaliloğlu, Esenler Belediye Başkan Adayı Erol Urhan, Eyüp Belediye Başkan Adayı Celal Çoban, Fatih Belediye Başkan Adayı Lütfi Kibiroğlu, Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal Ay, Güngören Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çelebi, Kadıköy Belediye Başkan Adayı Bekir Cesur, Kağıthane Belediye Başkan Adayı Zeynel Keskin, Kartal Belediye Başkan Adayı Ali İsmail Kızılgöz, Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Varol Şahin, Maltepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Akın, Pendik Belediye Başkan Adayı Mahmut Kılıç, Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Recai Demiryürek, Sarıyer Belediye Başkan Adayı Şükrü Dural, Silivri Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı, Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Arıkan, Sultangazi Belediye Başkan Adayı Hasan Akpınar, Şişli Belediye Başkan Adayı Engin Yılmaz, Tuzla Belediye Başkan Adayı Ahmet Dikici, Ümraniye Belediye Başkan Adayı Yusuf Yüksel, Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Yahya Kemal Hayırlıoğlu

Küçükçekmece ArenaMega’da yapılan tanıtım şöleninde çoşku had safadaydı. Sabahın erken saatlerinde dolan salonda sık sık “Bir hilal beş yıldız İstanbul’a hazırız” “Mücahit Erbakan, Başbakan Kamalak” “Bu gençlik seni Başbakan yapar” sloganları atıldı. İlçe Belediye Başkan Adaylarının sahneye çocuklarıyla ele ele, çıkmaları güzel bir görüntü oluşturdu. Adayların ellerinde taşıdıkları pankartlarda, Saadet Partisi’nin seçim kampanyasına gösterdiği titizliğin bir ürünüydü. Büyük bir şölen havasında geçen aday tanıtım toplantısı SKM Başkanı Bekir Demirkaya konuşmasıyla başladı.

“Kazanamayacağımız belediye yok”

Demirkaya, “Bugünden itibaren tek hedefimiz var. 31 Mart sabahı Mili Görüş bayrağını İstanbul’a dikmek. İstanbul’da kazanamayacağımız belediye yok. Tüm kapılar istisnasız ve tereddütsüz Saadet Partisi’ne açık. Bu Saadet Partisi’ni yeniden iktidara getirecek. İstanbul kazanmalıysa bu birliktelik, heyecan sandıklara artarak yaklaşmalı ve Milli Görüş bayrağı yeniden dalgalanmalı. Daha sonra Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler var. O yüzden yerel bu seçimleri önemsiyoruz. İnşallah bu azim, Milli Görüşün yeniden iktidar olmasını belirleyecek.” dedi.

Tuzla’dan Silivri’ye Milli Görüş Belediyeciliği

Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Mustafa Kaya, “İstanbul’da yeniden Mili görüş belediyeciliğini hayata geçirecek olan belediye başkan adayları, hanım kardeşlerim, genç arkadaşlarım hepinizi selamlıyorum. Tarihi bir zafere kilitlendiğimiz 30 Mart 2014 yerel seçimlerine 85 gün kala böyle bir atmosferde gerçekleştirdiğimiz aday tanıtım programının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bugün adaylarımızla, tüm kadrolarımızla, kadını, erkeği, işçisi, işvereniyle Tuzlamızdan Silivri’ye kadar başarılı olmak ve belediyecilik anlayışımızı ilmek ilmek anlatmak için sahalarda olacağız.Bizler inanıyoruz ki rabbimizin bize verdiğini kimse engelleyemez. Rabbimizin vermediğini de kimse veremez.”

İstanbul Akp Ya da Chp’ye Mahkûm Değil

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selman Esmerer konuşmasında “Gün artık Milli Görüş’e dönüş günüdür. 30 Mart inşallah bu milletin özüne dönüş günü olacaktır. Rüşvetçinin alternatifi rüşvetçi olamaz, yolsuzluk yapanın alternatifi yolsuzluk yapan olamaz. Bunların alternatifi ancak doğru dürüst, çalmayan, çırpmayan Milli Görüş kadrolarıdır.

Hepsi birbirinden değerli, birikimli, donanımlı, bu millete sevdalı, hizmeti ibadet bilen adaylarla geliyoruz inşallah. Kapitalizmin meydana getirdiği sağ gözü dolar, sol gözü euro gören yöneticileri çöpe atma zamanı gelmiştir.

Değerli Milli Görüşçüler, sağ gözü Allah’ın rızasını sol gözü milletin bekasını gözeten yöneticiler geliyor. Ey İstanbullular şunu iyi bilin ki siz AKP’ye ya da CHP’ye mahkûm değilsiniz. Bir kavga, bir kutuplaşma üzerinden gidiyor bu ülkede siyaset. Bu tavır bu millete yapılan en büyük kötülüktür. Güneş balçıkla sıvanmaz. 31 Mart her şeyin aslına dönme günüdür” dedi.

İstanbul için 7 muhteşem proje

İBB koltuğuna oturduğumda ilk yapacağım iş su fiyatlarını yüzde 50 ucuzlatmak olacaktır. İstanbullular 60 lira su faturası ödüyor.

PEMBE metrobüs projesini uygulayacağız. Öncelikle hassasiyetleri yüksek bacılarımıza müjde veriyoruz. Metrobüslere binmek adeta bir savaş vermeyi gerektiriyor. İşe gidiş ve dönüşlerde balık istifiyle yolculuk ediliyor. Biz diyoruz ki 3 metrobüsten biri pembe gelecek. İsteyen istediği metrobüse binebilir.

SEÇTİKLERİNİ Denetle (SEDE) projemiz var. Bugün gelinen noktada belediye başkanları patron, millet de onların kölesi anlayışı var. Bunu ortadan kaldırıp şeffaf ve dürüst belediyeciliği getireceğiz. İhaleler şeffaf olacak. Belediye başkanının çocukları racon kesemeyecek, ihale alamayacak. Bunları istiyorsanız Saadet Partisi diyeceksiniz. İlçe belediyeleri, mahallelilerle toplantı yapacak. Başkan halk tarafından denetlenecek.

TİNERCİLER, hırsızlık ve gasp olayları İstanbul’un dehşeti haline gelmiştir. Önce Ahlak ve Maneviyat projesini ortaya koyacağız. Tinercileri rehabilite edeceğiz.

ÇARPIK kentleşme ve bunun sonucu İstanbul’da çekilmez bir trafik sorunu oluşmuştur. İstanbul’u TOKİ ile şekillendiren İBB ve hükümet İstanbul’u mahvetmiştir. Her İstanbullunun 3-4 saati trafikte geçmektedir. İstanbul, Moskova’dan sonra ikinci trafik sorunu yaşayan şehir haline gelmiştir. O İstanbul ki dünyanın başşehri, hilafetin merkezi İstanbul, mimarinin merkezi İstanbul o eski günlerine geri dönecek. İstanbul’un siluetini bozdular. İstanbul’un yaşam kalitesi düştü. İstanbul göç noktasında alacağını almıştır. Çılgın proje dedikleri yeni imar alanlarıyla 40 milyonluk İstanbul hedefleyen iktidar çıldırmış olmalı. İstanbul’un altyapısı bunu kaldırmaz. Bütün ilçelerde park sorununu çözeceğiz. Deniz taşımacılığını en verimli şekilde kullanacağız.

BELEDİYELERİN tamamına yakını borç batağında. Hepsi her sene borçlarını artırıyor. Erbakan hocamız havuz sistemini kurmuştu. Biz de İBB ve diğer ilçe belediyelerini borç batağından kurtaracağız.

Saadet Jenaretörleri Geliyor

Esmerer “Biz hizmet etmek için geliyoruz. Önce insan diyoruz. Büyükşehir belediye koltuğuna oturduğumda İSKİ’de su fiyatlarını yüzde 50 indireceğim. Kapkaç ve güvenlik sorununu çözeceğiz. İnsanlar sokaklarda rahat gezemiyor, İstanbul’un en önemli sorunlarından biri de güvenlik sorunudur.

Kış aylarındayız vatandaşlarımız ısınmak için elektrik ve doğalgaz kullanıyor. Elektrik doğalgazdan daha pahallı.Doğalgaz’a çok para ödüyoruz. Enerji sahasında devrim olacak bir proje üzerinde çalışıyoruz, mühendislerle. Bu projeyi geliştiriyoruz. İlk olarak 10 kw ile 20 kw arasında olan ve hiçbir elektrik yakmayan saadet jenaretörleri geliyor.Bu devrim niteliğinde bir çalışma. İnşallah İstanbulluların yakıt masrafları düşüreceğiz. İstanbul da girilmedik mahalle sokak kalmayacak” şeklinde konuştu.

Kumpasları Cenab-ı Hakk’a havale ediyoruz

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın da yaptığı konuşmada, “17 Aralık rüşvet operasyonunun ardından herkes bunun bir kumpas olduğunu söylüyorlar. Şuan Balyoz ve Ergenekon için de aynı sözleri kullanıyorlar. Hadi böyle olduğunu farz edelim. 17 Aralık bir kumpas ise, Ergenekon ve Balyoz Kumpas ise, 28 Şubat bir kumpas ise, Erbakan hocamızın siyasi yasağı bir kumpas ise o zaman AKP’nin varlığı, AKP’nin kuruluşu bu millete bir kumpas değil mi? Biz millete ve Milli Görüş’e kurulmuş kumpasları Cenab-ı Hak’ka havale ediyoruz. Biz bir seçim yaşıyoruz.

Bu seçim süresince kardeş olduğumuzu unutmadan, aykırı bir üslubun hiç kimseye yarar getirmeyeceğini belirtiyoruz. Saadet kazanınca İstanbul kazanacak, İstanbul kazanınca herkes kazanacak” ifadelerini kullandı.

Milli Görüş’ün Tek Temsilcisi Saadet Partisi’dir

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak İstanbul aday tanıtım programında gerçekleştirdiği konuşmada, “Amacımız sadece belediye başkanlarımızı açıklamak değil. Aynı zamanda yüce milletimize seslenmek, yönümüzü, istikametimizi milletimize çevirmektir. Biz bugün dünyanın göz bebeği İstanbul’umuzdayız. “Ya İstanbul beni alır, ya ben İstanbul’u” diyen Fatih Sultan Mehmet’in payitahtındayız. Önümüzde bir seçim var. Bu seçim sadece belediye başkanlığı seçimi değildir. Bu aynı zamanda Türkiye’nin istikametini tayin etme seçimi olacaktır.

Hizmet istiyorsanız, adres belli Milli Görüş’ün tek temsilcisi Saadet Partisi’dir

Ey milletimiz siz Batı’ya mahkum değilsiniz. Haçlı birliğine muhtaç değilsiniz. Aziz Milletim Avrupa Birliğine Haçlı birliğine mecbur değil. Yönünü Batı’ya çeviren taklitçi partilere mecbur değilsiniz. Önümüzdeki seçimler taklitçi partilerden kurtulmak için bir fırsattır. Hizmet istiyorsanız adres bellidir; Saadet Partisidir. Temiz toplum, temiz siyaset, temiz yönetim istiyorsanız adres Saadet Partisi’dir. Başka yönlere kaymış olan bir kısım gafil kardeşlerimiz partimiz farklı ama biz de Milli Görüşçüyüz diyorlar. O Kardeşlerime hatırlatmak istiyorum Milli Görüş’ün tek temsilcisi Saadet Partisi’dir.” dedi.

Gecemizi Gündüzümüze Katmalıyız

“Belediyecilik bizim işimizdir” diyen Kamalak, “Milli Görüş’ün işidir diyen Kamalak konuşmasının devamında, “Çünkü bu bir zihniyet ve inanç meselesidir. Türkiye’de sadece 2 parti vardır. Bunlar Saadet Partisi ve diğerleridir. Bizden sonra gelenler hizmetin yerine rüşveti koydular. Kentsel dönüşümün yanına rantsal dönüşümü koydular. Bizler yeniden sizlerin yönetimine talibiz. Bizim

yerimiz Haçlı birliği değil, İslam birliğidir. Yerimiz kardeşlerimizin yanıdır. Sanki tek kurtuluş çaresi Haçlı birliğiymiş gibi yönlerini Batı’ya çevirdiler. İslam coğrafyalarındaki kardeşlerimiz bizleri

bekliyor. Ağlamanın sızlamanın faydası yok. Önümüzde büyük bir fırsat var. Gecemizi gündüzümüze katmalıyız.” isteğinde bulundu.

















REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.