enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5372
EURO
34,8746
ALTIN
2.434,25
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Sakarya: Sizinle çalışmaktan memnunuz

Sakarya: Sizinle çalışmaktan memnunuz
25.08.2015
91
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, CHP Silivri İlçe Başkanı ve Silivri Belediyesi Meclis Üyesi Adayı arkadaşlarıyla birlikte Önder Çiftçi Danışmanlık Derneği’ni ziyaret etti. Burada Dernek Başkanı Turgay Sakarya ve Yönetim Kurulu Üyeleri’yle biraraya gelen Işıklar, “Destekleriniz ve takım çalışmanızdaki uyumunuzdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

SAKARYA: SİZİNLE ÇALIŞMAKTAN MEMNUNUZ

Ziyaretin başında konuşan Dernek Başkanı Turgay Sakarya, “Tarımı bilen bir başkanla çalışmaktan çok memnunuz. İnşallah yolunuza devam eder ve kazanırsınız da sizlerle birlikte daha güzel çalışmalara birlikte imza atarız. Çiftçiye ve tarıma yönelik pek çok başarılı projeyi hayata geçireceğimize inanıyorum” dedi.

TUĞLU: SİZLERİN SORUNLARINI BİLİYORUZ

CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu da, basında yer alan haberlere baktığında uyumlu bir çalışmanın örneklerini gördüğüne değindiği konuşmasında şunları kaydetti: “Sizlerle uyum içerisinde bir çalışma doğrusu tutturmuşuz. Çiftçimizin sorunlarını biliyor ve yakından takip ediyoruz. Zaten Belediye Başkanımız da bu anlamda önemli projelere imza attı ve halen de çalışmaya devam ediyor.”

IŞIKLAR: DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar da ziyarette gerçekleştirdiği konuşmasında, “Önder Çiftçi Derneği, Ziraat Odası ve Silivri Belediyesi olarak güzel bir takım çalışması gerçekleştirdiğimize inanıyorum geride kalan 5 yıl içinde. Ben bu

noktada Metin ve Turgay kardeşime çok teşekkür ediyorum. Güzel bir uyum sergilediler, sağ olsunlar. Bu süreçte bana da büyük destek sundular. İlçemizde tarımın gelişmesi adına güzel çalışmalara birlikte imza attık. Hatta örnek teşkil eden bu çalışmalarımıza diğer ilçeler inanın imrenerek bakıyor. Bundan sonra da daha nice güzel projelere ele ele verip imza atacağız” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.