enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4744
EURO
34,8431
ALTIN
2.451,36
BIST
9.867,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Selimpaşa Mahalle Evi’ne Işıklar’dan Ziyaret

29.12.2016
263
A+
A-

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Selimpaşa Mahalle Evi’ni ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi.

Kadınların el becerilerini geliştirerek aile bütçelerine katkı sağladığı Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nde Dekoratif Sabun (Mis Sabun), İğne Oyası, Mefruşat, Kurdela Nakışı, Temel Dikiş, Takı Tasarım yapımı kurslarının yanı sıra, sağlık ve eğitim seminerleri veriliyor. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Semizkumlar Mahalle Evi’nin ardından Selimpaşa Mahalle Evini de ziyaret ederek kursiyerlerle buluştu. Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Meral Türkmen Terlikçi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Duygu Kartal, Mahalle Evleri Sorumlusu Semanur Tülay Olcay’ın da yer aldığı ziyarette Başkan Işıklar mahallenin eksik ve taleplerini kadınlardan dinledi.

 

IŞIKLAR: “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Ziyaretiyle ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Işıklar: “Selimpaşa Mahalle Evimizde çeşitli branşlarda eğitim alan kursiyerlerimizle yaklaşmakta olan yeni yıl öncesinde sabah kahvaltısında bir araya geldik ve yapılan çalışmalar ile 2017 yılındaki beklentilerini konuştuk. Mahalle evlerimizin kursiyerleri artık bir arkadaştan ziyade birbirleriyle bir aile ortamı oluşturmuşlar. Bu samimiyeti gördüğümde bu projenin ne denli büyük bir başarı olduğunu bir kez daha anladım ve bu bizim için bir mutluluk kaynağı. Biz büyük bir aileyiz” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.