enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5691
EURO
34,9515
ALTIN
2.426,67
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SERT:Biz Projelerimiz İle Konuşuyoruz

SERT:Biz Projelerimiz İle Konuşuyoruz
25.08.2015
110
A+
A-

AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert, seçim çalışmalarına ve vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyor. Tahir Sert, AK Parti Silivri Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gezeren, Selimpaşa eski Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Teşkilat Mensupları Selimpaşa Mahallesi’nde bulunan Samsun Çarşamba İlçesi Hürriyet Beldesi Derneğini ziyaret etti. Samsunlu vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ve alkışları eşliğinde karşılandığı ziyaret sırasında açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Eyüp Alkaptan; “Biz Hürriyet Beldesi Derneği olarak yaşadığımız şehrin kalkınmasını istiyoruz. Belediyecilikte önemli olan, vatandaşlara hizmeti getirebilmektir. Bizlerde bu hizmetin AK Belediye ile geleceğine inanıyoruz. Derneğimizin AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert’i sonuna kadar destekleyeceğinin sözünü veriyoruz.”

SİLİVRİ’Yİ MEZRAYA ÇEVİRDİLER

Samsunlu vatandaşların ilgisinden memnuniyetini dile getiren AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert; “30 Martta sandıklara gidip oy kullanacaksınız. Bütün siyasi partilerin adayları gelip sizden oy isteyecekler. Oy verirken kimin bu şehre hizmet getirdiğini tekrar gözden geçirmenizi istiyorum. Silivri, tarihi boyunca AK Parti Belediyesi döneminde gördüğü kadar hizmet görmemiştir. Biz bu sene seçimleri kazanarak hizmetlerimizi tekrardan şehrimizle buluşturmak istiyoruz. Silivri 5 yıl boyunca hiç gelişmemiştir. Bir 5 yıl daha böyle geçerse ilçemiz mezraya döner. Hepimiz bu şehri terk etmek zorunda kalırız. Selimpaşa’mızın, Silivri’mizin önünü açmaya, Silivrimizi marka şehir yapmaya geliyoruz.”

ÇOCUKLARIMIZ BİZDEN HESAP SORAR

“Biz projelerimiz ile konuşuyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş, İstanbul’u marka şehir yapmakla kalmamış, farklı bir siyasi parti gözetmeden Silivri’yi her zaman desteklemiştir. Şimdi Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Kadir Başkanımız, hizmetlerin önüne sınırlama koymadan, Silivri’yi kalkındırmak için gerekli olan bütün projelerin önünü açmıştır. Bu kolay kolay yakalanamayacak bir fırsattır. Silivri halkının bu fırsatı kaçırmayacağına inanıyorum. Ben bugüne kadar belediyecilik anlamında büyük tecrübeler edindim. Beylikdüzü’nün güzel bir planlama ile kalitesini arttırdım. Çanta Köyü’ne Münih’teki biyolojik arıtma tesisinin aynısını getirdim. Sene 2014, Silivri’nin hala arıtma tesisi sorunu çözülmemiş. Çanta Köyü’nde küçük taksitlerle toplu

konutlar yaptım. Silivri için planladığımız bu güzel hizmetleri getiremezsek, çocuklarımız bizden hesap sorar. Biz göreve geldikten sonra derneğinizle ilgili sorunlarınız ortadan kalkacak. Bugün bizlere verdiğiniz desteği, gözlerinizden anlayabiliyorum” dedi. Dernek ziyareti, Dernek Başkanı Eyüp Alkaptan ve Samsunlu vatandaşlarımıza ilgilerinden dolayı teşekkür edilmesi ve hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.