enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5872
EURO
34,8381
ALTIN
2.508,91
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SERT:Silivri cazibe merkezi haline gelecek

SERT:Silivri cazibe merkezi haline gelecek
25.08.2015
90
A+
A-

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Parti Yöneticileri ve Teşkilat Mensuplarının da katıldığı kahvaltıda Silivri’de turizm sektörünün sorunları ve şehrimizin turistik açıdan geliştirebilmesi için gerekli olan projeler üzerine konuşuldu. AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert; “Silivri doğası ile tarihi ile bulunmaz bir turizm cenneti. Sadece Türkiye’nin değil dünyanın en güzel coğrafyalarından birinde yaşıyoruz. Fakat baktığımız zaman bunun kıymetinin bilinmediğini görüyoruz. Ben Silivri’yi canlandırmak ve marka şehir yapmak için aday oldum. AK Parti olarak bizim anlayışımız, halka hizmet etmek vardır. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Kadir Topbaş, İstanbul’u nasıl mega bir şehre çevirdiyse bizde Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da desteği ile Silivri’mizi marka bir kente dönüştüreceğiz. Öncelikle yerli turisti otopark sorunlarını çözerek, meydanlara indireceğiz.”

TURİSTLERİN GÖZBEBEĞİ OLACAĞIZ

“3 adet kapalı otopark projemiz var. Artık vatandaşlarımız şehir merkezine inerken otopark problemini düşünmeyecek. Silivri’mize metro gelecek. Ulaşım sorunumuzu çözeceğiz. İnsanlar günü birlik olarak Silivri’ye gelmeyi, araç sorunlarını geride bırakacak. Kültür Merkezi ve spor kompleksi projelerimiz sayesinde Silivri cazibe merkezi haline gelecek. Sizlerin sorunlarınızı biliyoruz. Bunlar için gerekli çalışmaları yaptık. Bundan sonra Silivri, turistlerin gözbebeği haline gelecek” dedi. Kahvaltı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert’in programa katılan başta Silivri Turizm Çalışanları Derneği Başkanı Hüseyin Genç olmak üzere bütün dernek mensuplarına teşekkür etmesinin ardından sona erdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.