enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5418
EURO
34,9429
ALTIN
2.426,49
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

“Severek yaşamak en büyük meydan okumadır”

“Severek yaşamak en büyük meydan okumadır”
25.08.2015
101
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar geçtiğimiz akşam Mahalle Konseyleri’yle yemekli toplantıda biraraya geldi. Işıklar burada konuklara hitaben yaptığı konuşmasında, “Mahallelerde sıcak bir dost eli olacağız. Biz insanımızı, değerlerimizi ve Silivrimizi seviyoruz. Biliyoruz ki, severek yaşamak en büyük meydan okumadır” dedi. Gecede CHP İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve Belediye Meclis Üyesi adayları da hazır bulundu.

IŞIKLAR: SICAK BİR DOST ELİ OLACAĞIZ

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar gecede yaptığı konuşmasında şunları kaydetti: “Ben Mahalle Meclisleri yerinden yönetmek adına çok önemli. Artık mahalle belediyeciliğine geçeceğiz. Mahallelerde sıcak bir dost eli olacağız. Alınan kararlarda katılımcılığı sağlayarak sorunları yerinden çözeceğiz. Tek bir noktadan yönetme anlayışına son vereceğiz. Ve tüm bunları insani değerler üzerine inşa ederken projelerimizin vazgeçilmez prensibi olan insanı merkezine koyan anlayışımızdan taviz vermeyeceğiz.

“FARKLILIKLARIMIZ EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİMİZ”

Silivri’mizde 81 ilden hemşerimizle birlikte ortak bir toplumsal hayatı paylaşıyoruz. Merkezine insanı koyan anlayışımızla, kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan, nereden geldiğine bakmadan hizmet veriyoruz. Biz biliyoruz ki, farklılıklarımız bizim en büyük zenginliğimiz.

“İNSANIMIZIN KARDI DA KAFASI DA DOYACAK”

Silivri’mizde insanımızın karnı da doyacak kafası da. Sadece karnını doyurup kafasını boşaltarak yaratılmak istenen tek tip toplum anlayışına izin vermeyeceğiz.

İnsanların yoklukları üzerine kurulmak istenen, insanların birbirine kırdırılmaya çalışıldığı düzenin karşısındayız. Ortak değerlimize sahip çıkacağız. Cemevi de bizim, Ramazan da, bayrak da bizim yıldız da, Kutlu Doğum da bizim…

“DEMOKRASİNİN OLDUĞU YERDE BATAKLIKLAR KURUR”

Biz, rant değil, insanımıza iş, aş, gelecek umutlarını yaşatan projeler sunacağız. Kanal projelerini karşınıza getirip olmayan daireleri satmayacağız. Ortak akıl ve biraz da gayretle ilçemizin bir cennet olabileceğini göreceğiz. Demokrasinin olduğu yerde bataklıklar kurur, sinekler uçamaz. Demokrasinin olduğu yerde bugün yaşanan yüz kızartıcı gündem maddeleriyle karşılaşılmaz.

“SEVEREK YAŞAMAK EN BÜYÜK MEYDAN OKUMADIR”

Biz Silivri’yi seviyoruz. Bayrağımızı, vatanımızı, ortak değerlerimizi seviyoruz ve onlarla yaşamak istiyoruz. Unutmayalım ki severek yaşamak en büyük meydan okumaktır. Sevmek aynı zaman da gönül işidir. Bu gönül hikâyesini yazmaya devam edeceğiz. Allah yardımcımız olsun. Bugüne kadar bizlere destek olanları utandırmadık. Eğer bir kusurumuz olduysa da sizlerden özür dilerim. Ben arkadaşlarımla birlikte sizlerin emrindeyim.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.