enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri Belediyesi Şubat Meclisi 1. Oturumu yapıldı

Silivri Belediyesi Şubat Meclisi 1. Oturumu yapıldı
03.02.2020
124
A+
A-

Silivri Belediye Meclisinin Şubat oturumunda gündem maddelerinin önemli bir bölümü İmar ve Hukuk komisyonlarına havale edildi.

Silivri Belediye Meclisi Şubat ayı birinci oturumu için bu sabah saat 10.00’da Volkan Yılmaz Başkanlığında toplandı. Bilal Ermiş ve Orhan Çalışkan’ın izinli sayıldığı oturum Ocak ayı ikinci birleşim tutanaklarının oylanması ile başladı.

Şubat meclisinin birinci oturumunda görüşülen gündem maddelerinin önemli bir bölümü Hukuk ve İmar Komisyonlarına, havale edildi.

HUKUK KOMİSYONUNA HAVALE EDİLEN KONULAR

Şubat ayı meclisinin birinci gündem maddesi Mülkiyeti Silivri Belediyesine ait Piri Mehmet Paşa Mahallesi, 48 ada 150 parselde bulunan binanın zemin katının 50. yıl Sağlık Ocağı olarak kullanılmak üzere tahsis süresinin uzatılması Hukuk Komisyonuna havale edildi. Başkan Yılmaz, konu hakkında kısa bir bilgi notu paylaşarak, tahsis süresinin belediyenin alanda Sosyal Merkez inşa etme projesi olduğunu öne sürerek kısa tutulacağını ifade etti ve Sağlık Ocağı için yer arayışının devam ettiğinin altını çizdi.

İkinci gündem maddesi; Belediyemiz mülkiyetinde yer alan Seymen Mahallesi, 1623 parsel sayılı taşınmazın, Sağlık Evi olarak kullanılmak üzere İl Sağlık Müdürlüğüne tahsis edilmesi Hukuk Komisyonuna havale edilen konular arasındaydı.

Gündemin Hukuk Komisyonuna havale edilen üçüncü konusu “İlçemizde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarına araç tahsisi” oluştururken, Başkan Bey bir aracın üç ay süreyle Emniyet Müdürlüğü kullanımına verilmesinin söz konusu olduğunu açıkladı.

Şubat Meclisi’nin 8. Gündem maddesinde yer alan İstanbul Üniversitesine Üniversite Yerleşkesi kurulması için mülkiyeti belediyemize ait Fener Mahallesi, eski 1907 parsel yeni 4928 sayılı taşınmaz ile ilgili yapılan protokolün ve tahsisinin iptal konusu da Hukuk Komisyonuna havale edilen konular arasındaydı.

İMAR KOMİSYONUNA HAVALE EDİLEN KONULAR

Şubat Meclisinde 4 ve 7. gündem maddelerinde yer alan ve İmar Komisyonuna havale edilen konular şöyleydi:

“Silivri İlçesi, Sancaktepe (eski Çanta-Fatih) Mahallesi, 208 ada 2 parsel ve 171 ada 103 parsele ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğinin görüşülmesi” ve “Silivri İlçesi, Alipaşa Mahallesi, 351 ada 4 ve 13 parsele ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğinin görüşülmesi.”

UNVAN VE DERECE DEĞİŞİKLİĞİ ONAYLANDI

Meclisin 6. Gündem maddesi olarak ele alınan “Belediyemiz kadrolarında unvan ve derece değişiklikleri yapılması” konusu oybirliğiyle onaylandı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.