enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5113
EURO
34,9470
ALTIN
2.435,37
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri Büyük Birlik Kemer’de toplandı

Silivri Büyük Birlik Kemer’de toplandı
25.08.2015
124
A+
A-

6-9 Şubat arası Antalya Kemer’de gerçekleştirilen ‘BBP Özgün Belediyecilik Modelinin Açıklanması, Parti İçi Eğitim’ toplantısına yüzlerce kişi katıldı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen partililer Kemer’de buluştu. Büyük Birlik Partisi Silivri İlçe Teşkilatı’nın da yoğun bir kalabalıkla katıldığı toplantı da konuşan Silivri Belediye Başkan Adayı Hasan Güner,
BBP Türkiye de 21 belediyemiz var bunların çogu iktidar partisinden borçlu olarak devralındı şu an örnek belediyecilik Sivas belediyesi ödül üstüne ödül almıştır Allah izin verirde Silivri belediyesini alırsak Silivri yi bu bölgede projelerimizle en güzel belediye yapacağız.
Partimizin bugüne kadar ismi hiç bir yolsuzluga karışmamıştır ve karışmayacak Rahmetli Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu dediği gibi Ben tertemiz ellerimi size uzatıyorum. Bu eller kire bulaşmadı. Bu eller ihanete ortak olmadı. Bu eller tertemiz bir mazinin hatıralarıyla dolu bir kuşağın, bugüne uzattığı ve kutlu bir geleceğe birlikte yürümek için akitleşmek isteyenlerin eledir dedim elimi size uzattım tuttunuz. ‘Tutun’ dedim, tuttunuz

Büyük Birlik Partisi, Türkmeniyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Alevisi ve Sünnisiyle milletimizi tasada ve kıvançta bir yapacak, birlik yapacak , büyük birlik yapacak bir davanın adıdır. Ve bu büyük birliği gerçekleştirecek ülkü yoludur. Bu yola çıkarken birlikte karar verdik. Birlikte yürümeye ve büyümeye karar verdik.Sözleştik ve birbirimize söz verdik. içeride ve dışarıda hiçbir derin güçten icazet ve destek almadık.Ne içeride ne dışarıda arkamda hiç kimse olmadı.Hiç bir derin güçle yan yana gelmedim.
Bir tek Devlet var dedim o da Türkiye Cumhuriyeti Devletidir.Bir tek Millet var ait olmaktan şeref duyduğum büyük Türk Milleti dedim.Sağım solum arkam önüm işte benim işte buradayım.”
  “Silivri’de başarıya ulaşacağız. Son bir yılda çalışmalarımızı ilçemizde yoğun bir şekilde devam ettiriyoruz. Kapı kapı dolaşıp, halkımızdan destek istiyoruz. 30 Mart’ta inşallah istediğimize ulaşacağız” dedi. 

HİTABET VE MOTİVASYON
‘BBP modeli ile Belediyeciliğine’, Antalya’da hazırlanan Büyük Birlik Partisi,Kemer Daima Resort Hotel’de 6-9 Şubat’ta kamp gibi bir eğitim yaptı. Programda Optimar Araştırma Genel Müdürü Hilmi Başdemir’de sunum yaptı. Büyük Birlik Partisi’nin Belediye Başkan Adayları, il başkanları, ilçe başkanları ve partililerinde katıldığı toplantıda liderlik, güzel konuşma ve hitabet,motivasyon,kurumsal üyelik erdemi, siyasal kampanya yönetimi, yerel yarışta algı yönetimi, kişisel imaj ve beden dili konuları, alanında uzman eğitmen ve akademisyenler tarafından anlatıldı. Program kapsamında Optimar Araştırma Genel Müdürü Hilmi Daşdemir de “Kamuoyundaki BBP Algısı Araştırma Güncel Siyasi Analiz”konulu sunum gerçekleştirildi. Eğitim toplantısında kaldığı sürece Genel Başkan Destici’ye, Genel Başkan Yardımcısı Murat Ekici ve Antalya İl Başkanı Bekir Bağcı eşlik etti. 

‘EN BAŞARILI PARTİDİR’
6-7 ve 9 Şubat’ta partilileriyle birlikte olan Genel Başkan Mustafa Destici, yaptığı konuşmada şunları söyledi;
“Kemer’i en iyi şekilde yönetebilecek bir adayla Kemerlilerin karşısındayız. Kemerliler emaneti partimize verdiğinde, yatırımcı, hizmet, kültür ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini görecektir. BBP, Türkiye’de yerel yönetimlerin en başarılı partisidir.”

‘İKTİDAR KARA PROPAGANDA YAPIYOR’
İktidar partisinin ‘Kara propaganda’ olarak nitelendirilen bir yöntemle seçim çalışması yürüttüğünü vurgulayan Destici, “Belediye iktidardan olmazsa hizmet getiremez’ şeklinde propaganda yapıyorlar. Bizim dönemimiz ile iktidar partisinin dönemini karşılaştıralım, eğer üç katından az hizmet yapmışsak ben adaylarımı çekeceğim ve onların adaylarını destekleyeceğim. Belediyeciliğin en güzel örneğini Kemer’de de buluşturacağız” dedi. 
9 Şubat Pazar günü son bulan eğitim toplantısından sonra adaylar ilçelerine dönerek seçim çalışmalarına hız verdi. 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.