enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5873
EURO
34,7878
ALTIN
2.509,51
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri halkı “bizi bundan kurtarın” diyor

Silivri halkı “bizi bundan kurtarın” diyor
22.07.2018
110
A+
A-

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın doğru düzgün hiçbir hizmet yapamadığını ve algı oyunlarıyla vatandaşı oyaladığını söyledi.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Silivri Yeni Mahalle Perşembe Pazarı esnafını ziyaret ederek, pazarcı esnafının sorunlarını dinledi. Bozoğlu, ziyaretin ardından pazarcı esnafı ile birlikte Silivri Belediyesi tarafından milyonlarca lira harcanarak yapılan ve kullanılmayan yeni pazar yerini de yerinde inceledi. Pazarcı esnafı tarafından tercih edilmeyen ıssız ve uzak bir bölgeye yapılan yeni pazar yerinin, bilinçsizce yapılmış bir yatırım olduğuna dikkat çeken AK Parti İlçe Başkanı Bozoğlu, “Silivri Perşembe pazarının yerinde yeller esiyor. Silivri halkının milyonları boş yere çarçur ediliyor. Boş lafla, yanlış yatırımlarla Silivri’nin geleceği heba ediliyor. Silivri Belediyesi hizmetsizlik kanserine yakalanmış” diyerek duruma tepki gösterdi.

 

BOŞ LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMEZ! İCRAAT LAZIM

Silivri Belediyesi tarafından Yeni Mahalle’de yapılan yeni perşembe pazarının tamamen kullanışsız ve pazar esnafı tarafından tercih edilmeyen bir yer olduğuna dikkat çeken Bozoğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Silivri’de yeni Perşembe pazarının yerinde yeller esiyor. Silivri’nin geleceğinin şekillenmesi için yapılması gereken yatırımlar, iş bilmez, aymaz belediye başkanı tarafından tamamen kullanışsız ve gereksiz bir şekilde olmadık işlere milyonluk yatırımlar yapılarak heba ediliyor. Bu yatırımların büyük çoğunluğu borçlanarak yapılıyor. Silivri halkının sırtına borç yükü bindiriliyor. Buradan çok kıymetli hemşerilerime şunu söylemek istiyorum. Maalesef lafla peynir gemisi yürütmeye çalışan, boş laflarla Silivri halkını uyutmaya çalışan bir belediye başkanı ile karşı karşıyayız. Vaat ettiği birçok projeyi bırakın yapmayı adını dahi unutan, hatırladığı vaatlerini de yıllarca sallayıp sonrasında sudan sebeplerle yapamayan bir belediye başkanımız var. Silivri halkı artık boş laf duymak istemiyor. İcraat görmek istiyor. Silivri Belediyesi’nden göremediği icraatı AK Parti’den İBB’den istiyor.

YENİ PAZAR YERİNDE ‘CİN PAZARI’ KURULMUŞ

Yeni Mahallemiz’de vatandaşlarımızın yoğun bir şekilde kullandığı pazar yerinin yerine, Silivri halkının parası ile milyonlarca lira harcayarak yaptırdığı yeni pazar yerini, bırakın vatandaşları, Pazar esnafı bile tercih etmiyor. Yaptığı her projesi, önü arkası düşünülmeden, iyice araştırılıp incelenmeden, hesap kitap yapmadan yapıldığı için, ‘ben yaptım oldu’ mantığı ile hareket edilerek yapıldığı için fiyaskoya dönüşen bir Silivri Belediye Başkanımız var. Bu pazar yerinde de büyük bir hata yapmış ve yeni pazar yerinde cin pazarı kurulmuş, onca yatırım ve masrafın yerinde yeller esiyor.

HİZMET HIRSIZLIĞINA SOYUNDULAR

Türkçe’mizden uzak kelimelerle insanlarımızın algısı ile oynamaya çalışan, yapmadığı ve yapmayacağı hizmetlerin görselleri ile kâğıt üstünde algı oluşturan ve ‘tatlı su kurnazlığı’ ile halkımızı uyutmaya çalışan, yapmayı beceremediği hizmetlerden başkalarını sorumlu tutan, çamur at izi kalsın mantığı ile hareket etmekten başka hiçbir işi olmayan bir belediye başkanı ile karşı karşıyayız. Buda yetmezmiş gibi, İBB tarafından yapılan hizmetlerin etrafında ‘ben yaptım’ algısı oluşturarak hizmet hırsızlığına da soyunuyor. Silivri artık bu kurnazlıkları yutmuyor. Kendisine hizmet edeni de etmeyeni de çok iyi biliyor.

SİLİVRİ BÖYLE BİR BELEDİYE BAŞKANINI HAK ETMİYOR

‘İki park bir bahçe, gerisi davul zurna eğlence’ mantığı ile hareket ederek Silivri’nin bütçesini bilinçsiz bir şekilde çarçur etmekten başka bir şey yapmıyorlar. Silivri halkı artık bunları gördü, boş laflara, boş icraatlar ve boş vaatlere kulak asmıyor. Silivri halkı artık hizmet bekliyor ve bu hizmeti kimin getireceğini ve kimin yaptığını da çok iyi biliyor. Biz gecemizi gündüzümüze kattık. Her şeyin en güzeline, her hizmetin en iyisine layık olan Silivrimiz için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Silivri’ye yapılan hizmetlerin büyük çoğunluğu İBB ve AK Parti tarafından yapılmaktadır. Silivri halkı bunun farkında ve çok iyi biliyor. Silivri Belediye Başkanı, bu farkındalığın önüne geçmek için çeşitli boş vaatlerle, yalanlarla, kendince uydurduğu saçma sapan senaryolarla halkımızı uyutacağını sanıyor. Çamur at izi kalsın mantığı ile beceriksizliğini kapatmaya çalışıyor. Silivri böyle bir belediye başkanını da böyle yönetilmeyi de hak etmiyor.

SİLİVRİ BELEDİYESİ HİZMETSİZLİK KANSERİNE YAKALANDI

Silivri’nin bir an önce AK belediyeciliğe geçmek istediği her halinden belli. Her gün sokaklardayız ve karşılaştığımız herkes “Artık şu belediyeden bizi kurtarın” diye bağırıyor, yolumuzu kesiyor. Silivri AK hizmetlerini çok özledi. Silivri artık boş vaatlerden, işgüzarlıklardan ve beceriksizliklerden bıkmış durumda. Silivri Belediyesi hizmetsizlik kanserine yakalanmış ve can çekişir duruma gelmiştir. Bu kanserin ilacı da AK Parti’dir. İnşallah AK Parti, önümüzdeki yerel seçimle beraber, bu hizmet kanserine yakalanmış belediyeye deva olacak ve Silivri’ye hak ettiği gerçek belediyeciliği yaşatacaktır.”

Kaynak: http://www.supersilivri.com

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.