enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5881
EURO
34,8027
ALTIN
2.508,00
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri, İYİ Partiden Gazilere anlamlı ziyaret

Silivri, İYİ Partiden Gazilere anlamlı ziyaret
20.09.2020
169
A+
A-

Silivri, İYİ Parti İlçe Sekreteri  Çiçek Vişne ve beraberindeki heyet  üyeleri ile birlikte Silivri Muharip Gaziler Derneği Başkanı Adnan Gürcan’ı makamında ziyaret etti. 

Gerçekleşen ziyarette İlçe Sekreteri  Çiçek Vişne, şunları kaydetti;

” İlçe Başkanımız Ankara’da gerçekleşen 2. Olağan Genel Kurultaya katılmak için kendileri oraya gitmesi gerekti. Size de İlçe Başkanımız A. Refik BEK’in selamlarını iletmek isterim. Sizlere bu anlamlı günde gelerek bir nebze de olsa dertlerinizi sıkıntılarını dinlemek ve bunlara bir çözüm bulunması için üzerimize ne düşüyorsa gereğini yapmak bizlerin borcudur. Çünkü zamanında sizler vatan uğuruna üzerinize düşen her şeyi yaptınız. Şimdi sıra bizler de. Şehit olan ve vefat edenlere Allah’dan rahmet diliyoruz. Sizlere bu sıcak karşılamanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Ardından söz alan Silivri Muharip Gaziler Derneği Başkanı Adnan GÜRCAN, şunları söyledi;

” Bu nazik ziyaretinizden dolayı şahsım ve Gazi arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim. Sizin de dediğiniz  gibi  o zamanlar bir takım sıkıntılar yaşadık. Allah’a şükürler olsun. Vazifemizi yerine getirdik. Bir çok şehidimiz ve Gazimiz oldu ama çok şükür Vatan toprağını kurtarma şerefine nail olduk. Şehit düşen arkadaşlarımıza Allah’dan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaşayanlara da uzun sağlıklı ömürler diliyorum.” şeklinde cevapladı.

Haber: Adnan Yıldırım

REKLAM ALANI