enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4751
EURO
34,9428
ALTIN
2.437,44
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri,CHP’den Köylere ve Mahallelere Çıkarma

Silivri,CHP’den Köylere ve Mahallelere Çıkarma
04.06.2020
118
A+
A-

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen ilçe yöneticileri ile birlikte Danamandıra, Sayalar, Çayırdere ve Beyciler Mahallelerine çıkarma yaptı.

Yaşanan salgın nedeniyle köy ziyaretlerine ara veren CHP Silivri İlçe Örgütü normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte İlçe Başkanı Berker Esen önderliğinde Danamandıra, Sayalar, Beyciler ve Çayırdere Mahallelerine ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde mahalle muhtarları
ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen CHP Silivri İlçe Örgütü; mahalle sakinlerinin sorunlarını, taleplerini dinledi. İlçe Başkanı Berker Esen’in taleplere yönelik çözümleri dile getirdiği ziyaretler sırasında İBB ile bölgeye yapılacak yatırımlar ve projeler hakkında vatandaşa bilgi verildi.

Ayrıca Başkan Esen ve yönetimi Beyciler Mahallesi ziyareti esnasında İBB Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapımı sürdürülen Beyciler Dere Islahı çalışmalarını ve Beyciler İSKİ Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisini ziyaret ederek incelemeler de bulundu. Danamandıra, Çayırdere ve Sayalar’da ise İBB’nin devam eden çalışmalarını inceleyen Başkan Esen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

REKLAM ALANI