enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri’de Alperenler Akparti’ye Katıldı

Silivri’de Alperenler Akparti’ye Katıldı
17.10.2015
116
A+
A-

Alperenler’den Ak Parti’ye büyük katılım. Atatürk Anıtı önünde toplanan Büyük Birlik Partisi Silivri İlçe Teşkilatı yönetici ve üyeleri Türk Boylarını temsil eden 16 bayrakla birlikte slogan atarak AK Parti Silivri İlçe Teşkilatına kadar yürüdüler. Büyük Birlik Partili yaklaşık 150 kişilik grubu AK Parti ilçe binası önünde AK partili yöneticiler alkışlarla karşıladılar.

BBP Silivri İlçe Başkanı Hasan Güner, önceki dönem ilçe başkanı Zafer Erel, Alperen Ocakları’na bağlı gençler ile birlikte çok sayıda BBP mensubuna, AK Parti rozetleri düzenlenen törenle takıldı. AK Parti konferans ve toplantı salonunda gerçekleştirilen programa AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Mehmet Emin Ertekin, AK Parti İstanbul İl yönetim kurulu üyesi Metin Karakaş, AK Parti Silivri SKM Başkanı Hüseyin Turan, İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, parti yönetim kurulu üyeleri, Meclis üyeleri ve partiler katıldı.

Programda kısa bir konuşma yapan Büyük Birlik Partisi Eski Silivri İlçe Başkanı Zafer Erel “2010 yılında Büyük Birlik Partisi ilçeyi kurduk, o gündür Türk İslam davası neferleri Muhsin Yazıcıoğlu’nun yol arkadaşları olarak davam için Silivri’de çok yol kat ettik. Gittiğimiz her yerde davamız anlattık, 60’ın üzerinde gencimiz eğittik, nasıl bir Alperen olunur onu göstermeye çalıştık ve başardık. Bugün baktığımız zaman güzel Türkiye’miz dışarıdan ve içeriden her türlü kötülüklerle savaşa sürükleniyor. Ülkemizde barış içinde yaşayan vatandaşlarımız birbirine düşman etmek için çalışmalar yapılıyor. Biz de yönetim olarak, iç ve dış düşmanlar
için elimizden geleni yapmak için kenetlenmek gerektiğini düşünerek bu çalışmalara ancak AK PartI’de yapabiliriz dedik ve AK Parti saflarına katılma kararı aldık. Rahmetli Şehit Liderim Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi “Haksız bir davada Zirve olmaktansa haklı bir davada zerre olmayı tercih ederim”. Bizler 1999 yılında olduğu gibi yine Türk yine milletin tarafındayız ve tüm kirli ittifaklarla tek başına savaşmak zorunda kalan AKPartI’ye, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a omuz vermek için artık AK Parti saflarındayız. Hep birlikte Daha müreffeh yarınlara yürümek için Allah birliğimizi beraberliğimizi kardeşliğimizi daim etsin “dedi.

Programda konuşan diğer isim 2014 yerel seçimlerinde Büyük Birlik Partisinden Belediye Başkanı adayı olan Hasan Güner oldu.” Büyük Birlik Partisi Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun bıraktığı Parti değil, Yazıcıoğlu milli ve yerli bir kişiydi, biz bu nedenle onunla siyaset yapıyorduk. Ama 2014’ten sonra dış güçlerin emrinde olan paralel yapıyla ortak hareket eden bir parti oldu” diyen Güner konuşmasını şöyle sürdürdü “

Ülkemiz 2013 Mayıs ayından beri büyük bir sınavdan geçiyor. Birinci Dünya Savaşı’nda güneyimizde cetvelle çizilen sınırları değiştirilmek üzereyken, Türkiye güneyine dönüp bakamayacak, müdahale edemeyecek durumda olsun isteniyor. Medeniyet coğrafyasında enerji Ülkesi Türkiye’yi yeniden dizayn etmek istiyorlar. Bölgenin tek sağlıklı ülkesi Türkiye ama Türkiye’yi karıştırmak için ağaç deyip Sokakları harekete geçirmek, kutu deyip yolsuzluklar var algısı üzerinden iktidar ve millete operasyon çekmek istiyorlar. Vatanın geleceğine göz diken dış mihraklar ve yerli işbirlikçileri ne zaman saklandıkları yerden çıksa karşılarında Büyük Birlik’in durduğuna göre görürdük. Çünkü Şehit liderimiz rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu bizleri böyle yetiştirmişti. Ancak şu anda üzülerek görüyoruz ki Büyük Birlik Partisi Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun bıraktığı Parti değil, Yazıcıoğlu milli ve yerli bir kişiydi biz bu nedenle onunla siyaset yapıyorduk, ama 2014 ten sonra dış güçlerin emrinde olan paralel yapıyla ortak hareket eden bir parti oldu. üç benzemez bir araya gelip AK Parti ve özelde Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmek için ittifak oluşturdu. İstiklal Marş’ımızı dahi okumayı bilmeyen Ekmeleddin İhsanoğlu çatı ayarla çatı adayı yapıldı ve bu aday Büyük Birlik Partisi tabanına dayatıldı. Bugünlerde artık Muhsin başkanımızın kurduğu Büyük Birlik ruhundan eser kalmadı. Muhsin başkanımız 28 Şubat’ın en zor günlerinde “namlusunu millete çeviren tanka Selam durmam” diyerek safını belli etmişti. Şimdi de safını belli etme zamanı bizde, Vatanını milletini seven herkes, kurulan dış merkezli ittifaka tepki göstermeli ve safını Recep Tayyip Erdoğan ve AK PartI’nin yanında tutmalı diye düşünüyoruz. Hep birlikte daha müreffeh yarınlara yürümek için Allah birliğimizi beraberliğimizi Kardeşliğimiz daim etsin “dedi.

Programda AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç, İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, İl yönetim kurulu üyesi Metin Karakaş ve AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca kısa birer konuşma yaparak partiye yeni katılan isimlere tek tek teşekkür ettiler.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.