enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5841
EURO
34,8168
ALTIN
2.414,07
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SİLİVRİ’DE HERKES MUTSUZ, BİR TEK VOLKAN YILMAZ MUTLU

SİLİVRİ’DE HERKES MUTSUZ, BİR TEK VOLKAN YILMAZ MUTLU
02.06.2022
107
A+
A-

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, düzenlediği basın toplantısında Volkan Yılmaz’ı “Yapan başkan değil, yıkan başkan oldun.” diye eleştirdi.

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, Volkan Yılmaz’a yönelik eleştirilerinin devamında “Marka Kent deyince saman dağıtıp bina boyamayı görüyoruz. Oysa bizim dönemimizde, daha 2009 yılında, hiçbir belediyenin gündeminde tarım yokken biz TÜRAM’ı kurmuş, bu alanda tüm Türkiye’ye örnek olmuştuk.” diye konuştu.

Volkan Yılmaz’ın “Mutlu Silivri” sloganına da gönderme yapan Esen “Başkan mutlu ama belediye personeli mutsuz. Sanayi esnafı mutsuz. Balıkçılar mutsuz. Spor kulüpleri mutsuz. Bugün Silivri’de herkes mutsuz, bir tek Volkan Yılmaz ve çevresindekiler mutlu.” dedi.

Silivri’de korku imparatorluğuna dikkat çeken Esen, “Bunlar yüksek sesle dile getirilemiyor çünkü insanlar korkuyor. Ama bu halk sandıkta sesini duyuracak.” ifadelerini kullandı.

Esen “Biz Silivri Belediye Başkanı’ndan sosyal medyada poz poz fotoğraflar değil, Silivri’ye dair bir vizyon bekliyoruz.” diye eleştirdiği Yılmaz için “Yapan başkan değil, yıkan Başkan.” ifadelerini kullandı.

Esen, “İlçe Başkanları olarak bir açık oturumda karşı karşıya gelmeyi düşünür müsünüz?” sorusuna ise MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve AKP Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’nu açık oturuma davet ederek cevapladı.

KAYNAK : SİLİVRİ’ NİN SESİ

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.