enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5948
EURO
34,7845
ALTIN
2.497,31
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri’de, Vakkas Cafe açıldı

Silivri’de, Vakkas Cafe açıldı
06.06.2020
235
A+
A-

Sokak İyileştirme ve Boğluca Deresi Çevresi Rekreasyon Projesi kapsamındaki çalışmalarına  ilave olarak, vatandaşların  keyifle vakit geçirebileceği Vakkas Kafe’yi, Kaymakamı  Ali Partal ve protokolü ile birlikte  hizmete açıldı. 

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Vakkas Cefe açılışı sırasında 5 gözlü Vakkas Köprünün tarihçesinde de bahsetti. Açılışa Belediye Meclis üyeleri, Sivil toplum ve oda başkanları ve geniş bir katılımla Vakkas Cafe açılışı gerçekleşti.

https://www.facebook.com/silivribel/videos/625641085032646/?t=48

Açılışta Başkan Yılmaz,” Biz Belediyeyi devraldığımızda buraları adeta terk edilmiş şehir edasında ve  mezbelelelik bir vaziyette idi. Bizler göreve geldikten hemen sonra gerekli girişimleri yaparak alanı çevreyi güzelleştirmek ve cazibe merkezi yapmak için çalışmalarımıza hız vererek Boğluca Deresi mevkiini güzelleştirerek şimdiki durumuna kavuşturduk. Boğluca  Deresi etrafını reklarasyon ve ve çevre düzenini sağlayarak vatandaşlarımızın ve dışarıdan gelecek misafirlerimizi bu güzel hazırlanan güzel ortamda huzurla oturabilecekleri,nefes alacağı bir alan haline getirdik.”dedi.

Ardından söz alan Silivri Kaymakamı Ali Partal kısa bir konuşma yaparak şunları kaydetti;

“Ben burada 3 yıl görev 4 yıla doğru gidiyoruz. Buraları daha önce yeni geldiğim zamanlarda Başkanımızın dediği terk edilmiş şehir görünümündeydi. Yapılan girişimler ve çalışmalardan sonra bu alanlar halkımızın  nefes alacağı alanlar haline geldi. Belediye Başkanım Vakkas Köprüsü ile alakalı tarihçesini anlattı bende kısa bir zaman önce öğrendim bunu Silivri’ye değer katan Kamu görevlerini unutmayan Belediye Başkanım Volkan Yılmaz’a hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum.”ifadelerine yer verdi.

Haber: Adnan Yıldırım

REKLAM ALANI