enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5544
EURO
34,9322
ALTIN
2.444,12
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri,İYİ Parti İlçe Başkanı Bek, Volkan Yılmaz’ın geride kalan üç yıllık hizmet süresini değerlendirdi.

Silivri,İYİ Parti İlçe Başkanı Bek, Volkan Yılmaz’ın geride kalan üç yıllık hizmet süresini değerlendirdi.
A+
A-

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı A. Refik Bek, bir basın toplantısı düzenleyerek Volkan Yılmaz’ın geride kalan üç yıllık hizmet süresini değerlendirdi.

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı A. Refik Bek, Volkan Yılmaz’ın 2019 yılında ortaya koyduğu 23 maddelik vaatlerini kısa bir slayt gösterisi olarak basın mensuplarına izletti.

“23 VAADİNDEN 3 TANESİNİ BİLE YERİNE GETİRMEDİ”

Volkan Yılmaz’ın seçilmeden önce medyada paylaştığı 23 adet vaadinden 3 yılda 3 tanesini bile yerine getirmediğini vurgulayan Bek, “New Center’ı yıkıp yerine köylü pazarı kuracağım dedi, yapmadı. STK’lar ile, kooperatifler ile birlikte hareket edeceğim dedi, yapmadı. 100 bin metrekare çocuk parkı yapacağım, bırakın yapmayı, bu parkı planlama aşamasına bile gelmedi. Silivri’yi ortadan ikiye bölen E5 karayolunu battı-çıktı ile yerin altına alacağım, kent meydanı yapacağım dedi. Henüz bir gelişme yok. 5 tane kapalı otopark yapacağım dedi, 3 yılın sonunda sadece bir tane kapalı otoparkın inşaatı var, orayı da şaibeli bir villa projesi karşılığında Merdanoğlu İnşaat yapıyor. Silivri’de tarımı ayağa kaldıracağız, çiftçiler gazete ilanlarıyla eleman arayacak dedi, şu an çiftçilerimiz kendi topraklarını ekmekte zorlanıyor.” diyerek Volkan Yılmaz’ın vaatlerini ve gerçekteki karşılıklarını sıraladı.

Silivri siyasetinin köklü isimlerinden olan A. Refik Bek, 70’lı yıllarda gazeteciliğe ve siyasete başladığını ancak ne Selami Değirmenci, ne Hüseyin Turan, ne Özcan Işıklar dönemlerinde böyle adam kayırmacılık, böyle kişiye özel rantçılık görmediğinin altını çizdi. Bek, “Volkan Yılmaz’ın birinci vaadi planlı Silivri idi. Üç sene geçti, 1 metre yeri planlamadı. Selimpaşa ve Ortaköy halkında tedirginlik var. Çünkü Volkan Yılmaz bırakın yeni plan yapmayı, var olan planları bile bozuyor. Çayırdere’de kendilerinden olmayan vatandaşın binasını kepçelerle yıkarken, MHP’li vatandaşın arazisinde kaçak binaya göz yumuyor.” dedi.

“YAPAN BAŞKAN DEĞİL, YIKAN BAŞKAN OLARAK TARİHE GEÇECEK”

Volkan Yılmaz’ın 2 sene sonra görevden ayrıldığında “yapan Başkan” olarak değil, “yıkan Başkan” olarak anılacağını belirten Bek, “Sağlık ocağını pandeminin ortasında yıkmaya kalktı. Balıkçı barınaklarını yıkmaya kalktı. Silivri Stadı’nı yıktı. Eğer Müjdat Gürsu Stadı’nı iBB tamamlamasaydı Silivrispor bugün maçlarını Silivri’de oynayamayacaktı.” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.