enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5987
EURO
34,8108
ALTIN
2.496,49
BIST
9.464,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tahir Sert söz verirse tutar

Tahir Sert söz verirse tutar
25.08.2015
110
A+
A-

Programa AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, AK Parti Silivri Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gezeren, Selimpaşa eski Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu, Çanta eski Belediye Başkanı Saffet Sert, Gümüşyaka eski Belediye Başkanı Hüseyin Agu, Seymen Köy Muhtarı Sıtkı Akıncı, AK Parti Seymen Köy Başkanı Zafer Üstün, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Teşkilat Mensupları katıldı.

BİZ HER ZAMAN SAHADAYDIK

Kahve sohbeti ile başlayan programda açılış konuşmasını yapan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral; “Biz çok kalabalık bir kadroyuz. Bütün eski başkanlarımız ile bir araya geldik ve Silivri’ye hizmet etmeyi amaç edindik. Biz Silivri’nin en büyük teşkilatıyız. Yaz demeden kış demeden çalıştık. Amacımız sizlere hizmet etmekti. Biz sadece seçim günü ya da seçime az bir zaman kala gelip oy isteyen bir parti olmadık. Her zaman sahadaydık. Biz karıncalar gibi çalıştık. Başkaları ağustos böceği gibi festival yaptı, çaldı, oynadı. Şimdi de sizlerden oy isteyecek yüzleri var. Silivri’ye 20 yıl kaybettiren bir zihniyetle karşı karşıyayız. Bizi laik olmamakla suçladılar. İstanbul’da otobüslerin arasına perde gerecek dediler, yobaz dediler. Bugün laiklik konuşulmuyor. Çünkü onların anlattığı bu masal bitti. Sonuna kadar bu sermayeyi tükettiler”

DİLEK DEMİRAL: CUMHURİYETİN KIZIYIM

“Şimdi bizim Atatürkçülüğümüzü ölçmeye kalkıyorlar. Çok şükür ben Atatürk kızıyım, cumhuriyet kızıyım. Kurtuluş Savaşı’nda mermi taşıyan kadınlarımızla aynı mantık içinde yola çıktık. Biz Türkiye için yola çıktık, biz davamızdan dönmeyiz. AK Parti’nin kadını ötekileştirdiğini söylüyorlar. İstanbul’daki tek bayan ilçe başkanı benim. Nasıl AK Parti ötekileştiriyor diyebilirsiniz. Şimdiki belediye başkanı yalnız başına belediyeyi yönetmeye çalışıyor. Kaç tane yardımcısı istifa etti? Bu iş ekip ile yapılır. Bizim kimseyle derdimiz yok. Biz ekibimizle Silivri’ye hizmet etmek için, AK Belediyeler için yeniden geliyoruz” dedi.

AK PARTİ NE DEDİYSE YAPTI

AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert; “Sevgili hemşerilerim. Ben sizlerin bir kardeşiyim. Biz AK Parti olarak her zaman şehrimizi nasıl daha fazla güzelleştirebiliriz diye düşündük. Silivri’ye 2004 yılında AK Belediyeler döneminde, büyük hizmetler gelmiştir. Eskiden vatandaşlarımız küçük bir binada, sandalye üzerinde tedavi görüyordu. AK Parti döneminde imkanlar dahilinde yapılabilecek en güzel devlet hastanesi yapıldı. Kiralık bir binada eski bir belediyenin yerini yeni belediye binası aldı. Doğalgaz gelmez diyorlardı, doğalgazı şehrimizle buluşturduk. Okul sayısını arttırıldı. Silivri Stadının zemini yapıldı,

aydınlatılması yapıldı. Köy yollarına asfalt yapıldı. Silivri 5 yılda 850 trilyon yatırım aldı. İnsanlar biliyorlar ki, AK Parti derse yapar, Tahir Sert söz verirse mutlaka tutar.”

BAŞBAKANIMIZ DEVLET ÜNİVERSİTESİNİN MÜJDESİNİ VERDİ

“Mevcut Belediye Başkanı göreve geldiğinde, maaş ödeyemiyoruz, belediyeyi batırdılar dediler. Peki şimdi soruyorum. 5 tane meydan, 5 park yaptınız. 45 Milyon TL’lik gayrimenkul sattınız. Sonuçta 30 Milyon TL’lik borcu 130 Milyon TL’ye çıkarttınız. Bu bir dünya rekorudur. Afişlere tarih yazdık yazmışlar. Bu tarih nasıl yazıldı? Sen olsa olsa geri kalmışlığın tarihini yazarsın. Bütün bunları sizlerin de desteği ile geride bırakacağımız çok güzel projelerimiz var. Silivri’ye metro getireceğiz. Bu sayede hem ulaşım sorunu çözülecek, hem istihdam artacak, hem de yazlıkçılarımız kışın da Silivri’de yaşayabilecekler. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde müjdelediği gibi devlet üniversitesi yapımına başlanacak. Biz halkı 5 yıldır devlet üniversitesi diye kandıranlardan değiliz. Gençlerimizin sanatla ve kültürle bağını koparttılar. Biz bu bağı yeni yapacağımız, kültür merkezimizle yeniden oluşturacağız. Spor komplekslerimizde buz pistlerimizi, yüzme havuzlarımızı halkımızla buluşturacağız. Bizim projelerimiz saymakla bitmiyor. Fakat Özcan Işıklar proje açıklayamadı. 5 yıldır verdikleri sözleri tutmamışlar. Ama AK Parti ne söz verdiyse tutmuş. Bundan sonra da güzel projelerimiz ile sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Program, kahve sohbetinin ardından Seymen Seçim İrtibat Bürosu’nun, hayırlı olsun dileyerek açılışının yapılmasının ardından sona erdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.