enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tuğlu: Cumhurbaşkanlığı seçimi içinde rejim kaygısını barındırıyor

Tuğlu: Cumhurbaşkanlığı seçimi içinde rejim kaygısını barındırıyor
25.08.2015
96
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Örgüt Toplantısı, geçtiğimiz akşam yoğun katılımlı olarak parti binasında gerçekleşti. Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Mümin Tuğlu açılış konuşmasında:“Güneydoğu Anadolu’da Devlet Karayolunun ulaşıma kapatıldığı yine Lice’de Milli Birlik ve bütünlüğümüzün sembolü olan Türk Bayrağı’nın pkk militanlarınca gönderden indirildiği bir ortamda Cumhurbaşkanlığı seçimine gidiyoruz.’’

TUĞLU: YAKLAŞAN CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ İLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Tuğlu açılış konuşmasından sonra toplantıya katılan Cumhuriyet Halk Partisi üyelerine yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili bilgi verdi.Toplantının önemini belirten konuşmasında Tuğlu:”Değerli arkadaşlarım,biliyorsunuz yerel seçimlerden yeni çıktık. Sizlerin değerli çalışması ve katkıları ile belediye başkanlığı seçimini kazandık. Şimdi önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var. 10 Ağustos’ta birinci tur,24 Ağustos’ta ikinci tur seçimi yapılacak.”

Tuğlu konuşmasını şu sözlerle sürdürdü;Ancak ne acıdır ki Güneydoğu Anadolu’da karayolu pkk militanlarınca kapatılıyor,sanki başka bir ülkeye geçiliyormuş gibi kimlik kontrolü yapılıyor.devletin güvenlik güçleri de bu durumu seyrediyor.Yine Lice’de Milli birlik ve bütünlüğümüzün sembolü olan,bağımsızlık ve özgürlüğümüzün sembolü olan Türk Bayrağı,askeri birliğin içine girilerek indiriliyor. İşte böyle bir ortamda Cumhurbaşkanlığı seçimine gidiyoruz.

TUĞLU İZLENECEK YOL HARİTASINI ANLATTI.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili bilgilendirme konuşmasında İlçe Başkanı Mümin Tuğlu aday belirleme süreci ve izlenecek yol haritasını da üyelerle paylaştı.

Tuğlu’nun aday belirleme ve izlenecek yol haritası ile ilgili konuşmasın şu sözlerle yer verdi:”Değerli arkadaşlarımız hepimizin basından ve kamuoyundan takip etttiğimiz kadarı ile ve yaptığımız toplantılardan çıkan sonuca göre en geç 29 Haziran günü Cumhurbaşkanı adayları başvuru yapacak. Cumhuriyet Halk Partisi olarak isim bazında henüz bir adayımız belli değil. Sayın Genel Başkanımız tarafından nasıl bir aday profili belirleneceğinin öngörüşmeleri yapılıyor.Genel Başkanımız her gün sivil toplu örgütleri temsilcileriyle görüşmeler yaparak,nasıl bir adayın olması gerektiği hakkında fikir ve görüş alışverişinde bulunuyor.”

KARŞILIKLI FİKİR ALIŞ VERİŞİ İLE TOPLANTI SONLANDIRILDI

Yapılan örgüt toplantısında Tuğlu üyeleri Cumhurbaşkanlığı seçiminde bilgilendirdikten sonra,sözü örgüt üyelerine bırakarak fikirlerini taleplerini dinleyerek rapor haline getirdi. Toplantının kapanış konuşmasında Tuğlu şu sözlere yer verdi:

“İşte biz de Silivri CHP olarak,nasıl bir Cumhurbaşkanı adayı olmalı,partili aday mı olmalı,yoksa ortak aday mı belirlemeliyiz? Bu konuda arkadaşlarımızın ve üyelerimizin görüşlerini rapor haline getirerek İl Başkanlığımıza ve Genel Merkeze bildireceğiz.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.