enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5457
EURO
34,8627
ALTIN
2.427,60
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tuğlu ve Işıklar ziyaretlerini sürdürüyor

Tuğlu ve Işıklar ziyaretlerini sürdürüyor
25.08.2015
110
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde destek arayışlarını Çayırdere, Sayalar, Danamandıra, Beyciler ve Akören Mahalleleri’ni ziyaret ederek sürdürdüler. Ziyaretlerde İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları, İlçe Gençlik Kolları ve Silivri Belediyesi CHP Meclis Üyeleri de hazır bulundu. Işıklar, İhsanoğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilmesinin, ülkenin içte ve dışta itibarının korunması yönünde çok önemli olduğuna dikkat çekerken, Tuğlu da Türkiye’nin normalleşmeye ihtiyacı olduğuna vurgu yaptı.

IŞIKLAR: HEPİMİZİN KAYGILARI ORTAK

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde gerçekleştirilen ziyaretlerde konuşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, “Bundan daha kötüsü olamaz. Öyle bir duruma gelindi ki, kim olursa olsun da Erdoğan olmasın. Ama aday, Türkiye’nin yetiştirdiği çok önemli değerlerden biri. Keşke yasa uygun olsaydı da, bir sene önceden açıklayıp halkın tanıma imkânı olsaydı. Bugün on beş siyasi parti görüş farklılıklarına rağmen, sırf ülke menfaatleri için biraraya geldi. Türkiye’nin içeride ve dışarıda saygınlığını korumak ve bunu en iyi şekilde temsil edecek olanı göreve getirmenin peşindeyiz. İşte Ekmeleddin Bey de böyle bir isim. Bir partinin değil Türkiye’nin adayı. Çatı aday olarak tabir edilen isimde birleşilmesinin tek bir nedeni ülkemizin içinde bulunduğu durumdur. Demek ki hepimizin kaygıları ortak. İşte, Pazar günü yapılacak olan seçimlerde çoluk çocuk sandığa giderek görevimizi yerine getireceğiz” dedi.

TUĞLU: TÜRKİYE’NİN NORMALLEŞMEYE İHTİYACI VAR

Mahalle ziyaretlerinde konuşan CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu da şunları kaydetti: “Bazı eleştiriler yapılıyor doğal olarak parti içinde. Ama bir gerçek var ki biz şu anda partiye genel başkan seçmiyoruz. Ülkenin menfaatleri doğrultusunda birçok siyasi partinin fikir birliği yaptığı ortak adayı çıkardık biz. Ekmeleddin Bey zaten sadece Cumhurbaşkanlığı yapacağını ifade ediyor. Ama Tayyip Bey, Cumhurbaşkanlığı dışında her şeyi yapmak istiyor, her şeyi kendisinin karar vereceği bir yapıyı hayata geçirmeye çalışıyor. Eğer biz Ekmeleddin Bey’i seçtiremezsek bunun sonuçları çok ağır olabilir. Belki parlamenter sistem bile sona erebilir. Arzu ettikleri başkanlık sistemine geçilebilir ve her şey tek bir noktadan bir emirle halledilebilir duruma gelinebilir. Türkiye’nin artık normalleşmeye ihtiyacı var. Bu nedenle sizlerden Ekmeleddin Bey’e destek vermenizi istiyoruz.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.