enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5492
EURO
34,9407
ALTIN
2.441,64
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tuğlu’nun Yeni Yıl Mesajı

Tuğlu’nun Yeni Yıl Mesajı
25.08.2015
97
A+
A-

TUĞLU’NUN 2014 YILI MESAJI

“Ülkemiz adına beklentilerimizin ve umutlarımızın tazelendiği 2014 yılına merhaba demenin heyecanını yaşamaktayız. Ancak, AKP iktidarıyla geride kalan onca yıl gibi 2013 yılı da, gösterilmek istenen tozpembe tablonun aksine kaoslar, hayal kırıklıkları, işsizlik, halkın vicdanını sızlatan antidemokratik uygulamalar, baskıcı yönetim anlayışı ve izlenen yanlış politikaların yarattığı sıkıntılarla geride kalmaktadır.

Pek çok hükümet politikasında yaşananlar gibi özellikle de yılın son dönemlerinde meydana gelen yolsuzluk iddiaları, halkın demokratik hakkı olan protestoların hükümet tarafından orantısız güç kullanılarak bastırılmaya çalışılması, hırsızın korunup yakalayanların cezalandırılması, AKP’nin kendi çıkarlarına uymadığı gerekçesiyle adalet sisteminde tasfiye çalışmalarının yapılması gibi birçok gelişme de 2013 yılında kamu vicdanını sızlatan olayların arasında yerini alacaktır.

Bütün bu olayları göz önüne aldığımızda geride bırakmaya hazırlandığımız 2013 yılının Türk Milleti’nin beklentilerini karşıladığını söylememiz mümkün değildir. Lakin tüm yaşanan olumsuzluklara karşın bir yılı daha yeni umutlara yelken açarak geride bırakıyoruz. Umutlarımızı canlı tutmak ve yarınlara taşımak gibi milletimize karşı bizlerin önemli bir sorumluluğu vardır. Ve bu sorumluluğu yerine getirecek olan, bunun bilincindeki CHP örgütleri de işbaşındadır.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde, 2014’ün yoksulluk ve yolsuzluğun var olmadığı, işsizliğin yerini refaha bıraktığı, hukukun üstünlüğünün egemen kılındığı, ayrımcılığın kalmadığı, kardeşin kardeşe kırdırılmadığı, dil, din, mezhep ayrımının olmadığı, milletimizin güven içinde yaşadığı bir sene olması arzusu ile başta Silivrili hemşerilerimiz olmak üzere tüm ulusumuzun yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.