enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5265
EURO
34,9185
ALTIN
2.432,55
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Üner: Tarlada izimiz harmanda yüzümüz var

Üner: Tarlada izimiz harmanda yüzümüz var
02.02.2024
5
A+
A-

Saha çalışmalarında yoğun ilgiyle karşılanan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, ‘’ Saha şunu gösteriyor ki tarlada izi olanın harmanda yüzü olurmuş. Biz sadece seçim döneminde değil her zaman bu tempoda çalışıp, hizmet ürettik. “dedi.

Çatalca’da vatandaşın mutlu mesut yılları

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Çatalca’da vatandaşlarla birlikte devam ediyor. Başkan Mesut Üner’in tüm saha ziyaretlerinde halkın kendisine gösterdiği samimi ilgi ve alaka adeta ‘’Çatalca halkı mutlu ve mesut yıllara devam diyor.’’ söylemlerine vesile oldu.

Karadenizli vatandaşların ilgisi

Çatalca Atatürk Spor Kompleksi’nde ‘’Karadeniz Gecesi’ne” katılan Başkan Üner’e Çatalca’da yaşayan Karadeniz’li vatandaşlar oldukça yoğun ilgi gösterirken, salon katılımcılara dar geldi. Üner salona girdiğinde salondaki davetliler kendisini ayakta alkışlayarak karşıladı. Başkan Mesut Üner’de salondaki masaları tek tek ziyaret edip davetliler ile tokalaştı. Salonda Başkan Mesut Üner gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği projeleri sunduktan sonra salondaki davetlilerin coşkusu görülmeye değerdi. Keyifli ve neşeli geçen gece horonlarla son buldu.

İlçe başkanlarıyla buluştu

Başkan Mesut Üner Cumhur İttifakı, ilçe başkanları, yönetimleri, mevcut meclis üyeleri ve mevcut meclis üyesi adaylarıyla istişare toplantısına katıldı. Toplantıda tam bir birlik ve beraberlik vurgusu görüldü.

Çatalcaspor’a destek

Çatalcaspor sahasında oynayacağı grubun güçlü takımlarından Balıkesirspor maçı öncesi Başkan Mesut Üner’in muhteşem desteğiyle büyük moral buldu. Başkan Mesut Üner soyunma odasında futbolcuları motive eden konuşmasının yanı sıra maç pirimi de açıkladı ve takım sahaya çıkarken tek tek sahaya çıkan futbolcuların elini sıktı.

Kar Festivali’nde coşku

Başkan Mesut Üner’in Çatalca’daki çocuklara ve gençlere armağan ettiği sömestr hediyesi Kar Festivali’nde ilk Pazar coşkusuna Başkan Mesut Üner’de katılım sağladı. Kar Festivali’nde öğrenciler ve aileleri buz pateni, kayak ve etkinlik alanında keyifli anlar yaşarken, sihirbaz gösterisi güne damgasını vurdu.

İzzettin halkından destek

Pazar akşamı gerçekleşen yemekli programa İzzettin halkı oldukça yoğun ilgi gösterdi. Başkan Mesut Üner’in konuşması, gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği projelerin sunumu, salondaki coşkuyu tavan yaptı. Başkan Mesut Üner program öncesi salondaki yüzlerce davetlinin elini tek tek sıkıp karşılamasıyla yine gönüllerde taht kurdu.

Gençlerle buluşma

Yoğun geçen hafta sonu programı gençlerle sohbet programıyla son buldu. Program oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Başkan Mesut Üner gençlere 7/24 her konuda aramalarını rica etti. Ayrıca Başkan Mesut Üner bir toplantı sözü daha verip, bir dahaki toplantıya proje talepleriyle gelmelerini rica edip, ilçeyi gençlerle birlikte yöneteceğini gençlere ifade etti.

Tarlada izi olanın harmanda yüzü olurmuş

Yoğun geçen programlarının sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’ Saha şunu gösteriyor ki tarlada izi olanın harmanda yüzü olurmuş. Biz sadece seçim döneminde değil her zaman bu tempoda çalışıp, hizmet ürettik. Halkımızla bir araya geldiğimiz tüm programlarda halkımızı bizi bağrına basıyor. Bizlere gösterilen bu ilgi ve alaka bizlerin tüm yorgunluğunu alıyor. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında Çatalcamıza hizmet yolunda çalışmalarımıza durmaksızın ilk günkü aşkla devam edeceğiz. Teşekkürler Çatalca.’’ dedi.

KAYNAK : DURUM GAZETESİ

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.