enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3319
EURO
35,1199
ALTIN
2.301,65
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

VALİ YERLİKAYA’DAN SİLİVRİ MESAİSİ

VALİ YERLİKAYA’DAN SİLİVRİ MESAİSİ
01.08.2022
605
A+
A-

Hafta sonu Silivri’de bir dizi temaslarda bulunan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, ilçede tamamlanan ve devam eden projeler ile tarihi yapılardaki restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi. Yerlikaya’ya ziyaretlerinde Kaymakam Tolga Toğan ve Başkan Yılmaz eşlik etti.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya hafta sonu Silivri’de bir dizi temaslarda bulundu. 31 Temmuz 2022 Pazar günü gerçekleşen ziyaretlerde İstanbul Valisi’ne Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Coşkun Yılmaz, İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Kültür Varlıkları Müdürü Mehmet Çapar Yiğit eşlik etti. Vali Ali Yerlikaya’ya ilçede tamamlanan ve devam eden projeler ile tarihi yapılarda planlanan restorasyon çalışmaları hakkında bilgi verildi. Saat 07.00’da Piri Mehmet Paşa Cami ile başlayan ziyaret programı, 19 Mayıs Meydanı eski belediye binası alanı ve Kalepark Sosyal Tesisleri ile devam etti. Daha sonra Silivri Belediyesi ve Elginkan Vakfı işbirliği ile hayata geçirilen Ümmehan Elginkan Anaokulu Binası, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı tarafından yapım çalışmaları yürütülen Millet Bahçesi ve Yeni Hükümet Konağı proje alanı, Silivri Belediyesi Mübadele Evi Projesi ve Naim Süleymanoğlu Spor Tesisleri ziyaret edildi. Silivri Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi ile devam eden ziyaret programı Gülsen-Ökkeş Nakipoğlu Engelsiz Yaşam ve Eğitim Merkezi, Canlı Hayvan Pazarı ve TOKİ 4 Konutları okul projesi ile sona erdi. Restorasyon gerektiren tarihi yapıların yeniden ihyasına yönelik görüş alışverişinin de yapıldığı ziyaretlerde, Vali Ali Yerlikaya hayata geçirilen projelerden dolayı Başkan Yılmaz’ı tebrik etti. Başkan Yılmaz, göstermiş olduğu ilgi ve desteklerden dolayı İstanbul Valisi’ne teşekkürlerini iletti.

 

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.