enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5835
EURO
35,0278
ALTIN
2.460,78
BIST
9.796,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

( Video Haber) Ekrem İmamoğlu Silivri’de halka hitap etti

( Video Haber) Ekrem İmamoğlu Silivri’de halka hitap etti
21.06.2019
126
A+
A-

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu Silivri’ye gelerek on binlerce vatandaş ile buluştu.

Saat 18.00’de Atatürk Meydanına gelen İmamoğlu’nu Eski Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç karşıladı ve aynı otobüste alana geldi. On binlerce kişiye hitap eden İmamoğlu; “Esas anket pazar günü sandıkta yapılacak, rehavete kapılmamak gerek!” dedi.

İMAMOĞLU SİLİVRİ'DE ON BİNLERLE BULUŞTU...Gazete Silivri

 

Silivri’de Atatürk Meydanına gelen Vatandaşa seslenen  İmamoğlu;” Tatilde olanları arayın, gelsinler. Özledim onları. Milletin iradesine karşı duracak kişi, henüz anasının karnından doğmadı ve doğmayacak. Hiç kimse bizi tehdit etmeye kalkmasın. Gerek de yok. Millet de yutmuyor onu zaten. Millet hizmet edene bakıyor. Bu şehrin ve bu ülkenin nimetlerini, bir avuç insana yollayanların yarattığı israf dünyasını yıkacağız. Tasarruf dünyası yaratacağız ve biz paylaşacağız. Eşitlik, özgürlük getireceğiz ve bu şehre hak, hukuk, adalet getireceğiz. Bu şehrin nimetlerini, bu şehrin 16 milyonuna dağıtacağız. Bir avuç insana değil. Biz israfla çarçur edilen İstanbul’un kaynaklarını tasarrufla büyüteceğiz. Bu şehri dünya kenti yapacağız. 39 ilçesine eşit davranacağız.” şeklinde konuştu.Bugün hayatını kaybeden Eski Çanta Belediye Başkanı Saffet Sert’e ise konuşması sırasında rahmet diledi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.