enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Volkan Yılmaz çalışmaları yoğunlaştırdı

Volkan Yılmaz çalışmaları yoğunlaştırdı
26.01.2024
5
A+
A-

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de çeşitli etkinlik ve açılışlara katıldı. Başkan Yılmaz ayrıca Silivri’de devam eden çalışmaları da yerinde inceledi.
Silivri’ye hizmet yolunda aşkla, heyecanla, aralıksız devam eden Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, çalışmalarını iyice yoğunlaştırdı. İlk olarak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Silivri İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Mahalle Başkanları ile bir araya gelen Başkan Yılmaz, kadın başkanlarla bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından Kavaklı Sanayi Bölgesi ve muayene istasyonuna ulaşımın sağlandığı Selanik Caddesi’ne geçen Başkan Volkan Yılmaz, sanayici ve servisçilerin talep ettiği asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Silivri Kent Konseyi’nin “Kentin Şahitleri” programı kapsamında Fenerköy Mahallesi Muhtarı Muharrem Eren’in söyleşisine katılan Başkan Yılmaz, Silivri ve Fenerköy’e hizmetlerinden dolayı Eren’e plaket takdim etti. Daha sonra Yeni Mahalle Dream of Silivri Sitesi sakinleriyle bir araya gelerek site sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi. Hafta sonu mesaisine pazar sabahı İlim Yayma Cemiyeti Silivri Şubesinin genel kurul toplantısına katılarak devam etti. Başkan Yılmaz, burada birlik ve beraberliğe vurgu yaparak yeni seçilen Şube Başkanı Erdal Aslan ve yönetimine tebriklerini iletti. Daha sonra Silivri’de faaliyete giren işletmelerden olan Umay Kafe ve Kepçe İşkembe’nin açılışlarına katıldı ve işletme sahiplerine hayırlı ve bol kazançlar diledi. Silivlispor’un her fırsatta yanında olan Başkan Yılmaz, Silivrispor – Erbaaspor maçını tribünden takip etti. Ardından Yeni Mahalle Öz Alibeyliler Derneği Çay Bahçesi ve Panorama Park Sitesi’nde vatandaşlarla buluşarak talep ve önerileri dinledi. Son olarak Derya Eczanesini ziyaret eden Başkan Yılmaz, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletirken eczane personeline de kolaylıklar diledi.

KAYNAK :DURUM GAZETESİ

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.