enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

YENİ MAHALLE’YE 18 BİN 600 TON ASFALT DÖKÜLDÜ

YENİ MAHALLE’YE 18 BİN 600 TON ASFALT DÖKÜLDÜ
14.11.2018
119
A+
A-

Silivri Belediyesi ekiplerince ilçenin her noktasında eş zamanlı olarak sürdürülen yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Yeni Mahalle’de asfaltlama çalışmaları yapılarak, elverişsiz olan yollar modern bir görünüme kavuşturuyor.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçe genelinde yol ve tretuvar yapım işi kapsamında asfalt çalışmaları başlatarak, yol bakım ve onarım çalışmalarına da hız verdi. Yeni Mahalle genelinde toplam 18 bin 600 ton asfalt dökülerek elverişsiz yollar modern ve kullanışlı bir görünüme kavuştu.

7062 SOKAKTA 750 TON ASFALT İMALATI

Silivri Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerce Yeni Mahalle 7062 sokakta başlayan asfalt imalatı çalışmaları tamamlandı. Sokakta 750 ton asfalt kullanılarak imalat gerçekleştirildi.

MUSTAFA CANBAZ EMRE SARITAŞ SOKAKTA ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Yeni Mahalle’de eş zamanlı sürdürülen çalışmalar kapsamında Mustafa Canbaz Sokak’ta da asfalt imalat çalışmaları sona erdirildi. Ekiplerce hızla gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda sokaklar vatandaşların kullanımına hazır modern bir görünüme kavuştu. Emre Sarıtaş Sokak’ta da asfalt dökümü tamamlanarak, farklı bölgelerde yol yama çalışmaları da gerçekleştirildi.

MEHMET SİLİVRİLİ CADDESİ’NE 3000 TON ASFALT

Çalışmalar kapsamında Erkin Balaban Caddesi ve son olarak de Mehmet Silivrili Caddesi’ne 3000 ton asfalt döküldü. Rumeli Üniversitesi civarında gerçekleşen çalışmaların da tamamlanmasıyla mahalle geneline toplam 18 bin 600 ton asfalt dökülmüş oldu.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.