enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3679
EURO
34,9483
ALTIN
2.325,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Yılmaz: Silivri’deki okulların tüm sorunları çözülecek

Yılmaz: Silivri’deki okulların tüm sorunları çözülecek
09.03.2019
119
A+
A-

Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Türk Eğitim-Sen İstanbul 9 No’lu Şube Başkanlığı’nın düzenlediği istişare toplantısında, “Belediye başkanı olduğum gün müteahhitlik hizmetleri konuşulmayacak, velilerden para toplanmayacak. Belediye olarak bütün okulların hizmetlerini karşılayacağız” dedi.

Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Türk Eğitim-Sen İstanbul 9 No’lu Şube Başkanlığı’nın düzenlediği, Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Ceylan, Şube Başkanı İbrahim Ender Aktan, Silivri Temsilcisi Ümit Şerin’in ve üyelerin katılımıyla 9 Mart 2019 Cumartesi günü Şömine Restoran’da gerçekleştirilen istişare toplantısına katıldı. Öğretmen ve eşlerinin ağırlandığı kahvaltılı programda konuşan Yılmaz, Silivri’deki eğitim sorunlarını iyi bildiğini kaydederek “Tüm okulların temel sorunları çözülecek” mesajı verdi.

Spor salonları, tiyatro salonları, gençlik merkezleri ve kültür merkezleri yapmanın önemli olduğunu ancak, daha önemli unsurun bu yapıları anlamlandıran çocukların ve gençlerin olduğunu belirten Yılmaz, “Sabah programlarımı Okul Aile Birliklerine yapıyorum. Bu ziyaretleri oy devşirmek amacıyla değil, eğitimcilerle ve aile birlikleriyle çocuklarımızı konuşuyoruz. Yapacağımız projeleri anlatıyorum onlara” dedi.

Zaman zaman üzüntü yaşadığı sohbetlerin yapıldığını ifade eden Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti: “İnanın bazen üzüntü duyuyorum. Çünkü birçok eksikten bahsediyorlar ve bunların birçoğunu ben de biliyorum. Müdürlerimiz bana oturur oturmaz, özür dileyerek söylüyorum, boya badana ve temizlik malzemesi gibi konularla girizgâh yaptıklarında müdahale ediyorum ve şunu söylüyorum: “Ben sizlerle proje konuşmaya geliyorum. Bir ufuk ortaya koyup, o ufku sizlerin bir adım daha ileriye taşıması için sizlerleyim” diyorum.”

OKULLARDA MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ KONUŞULMAYACAK

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, göreve geldiklerinde tüm ihtiyaçları belediye olarak karşılayacaklarının sözünü vererek, “Belediye başkanı olduğum gün müteahhitlik hizmetleri konuşulmayacak, velilerden para toplanmayacak. Belediye olarak bütün okulların hizmetlerini karşılayacağız. Silivri’de çözülemeyecek hiçbir sorun yok. Yeter ki o sorunu dert edinelim. Beraberce başaramayacağımız hiçbir şey yok. Sizlerden bu konuda destek bekliyorum. Bunların hiçbiri hayal değil, gelin beraberce el ele tutuşalım çocuklarımızın gözlerindeki şu ışık sönmesin.” diye konuştu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.