enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5826
EURO
34,8334
ALTIN
2.417,81
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Yol,bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor

Yol,bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor
09.08.2018
129
A+
A-

Avcılar Belediyesi hizmette dur durak bilmiyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol-bakım-onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Önce İnsan’ sloganıyla sosyal belediyeciliği misyon edinen Avcılar Belediyesi birçok alanda yaptığı hizmetlerle ses getiriyor. Yeşilkent Mahallesi; Kazım Karabekir Caddesi, , G-123 Sokak, G-173 Sokak, G-599 Sokak, G-606 Sokak, G-721 Sokak, G-723 Sokak, G-772 Sokaklarda yol bakım-onarım ve yenileme çalışmaları başladı. Cadde üzeri araç ve yaya trafiğini rahatlatmak için yol açma ve asfaltlama çalışmalarının yanı sıra cadde ve sokaklarda iyileştirme çalışmaları sürüyor. Avcılar Belediyesi’nin yaptığı yol yenileme çalışmaları devam ederken refüjlerin yeşillendirilmesine de titizlikle özen gösteriliyor. Bu çalışmalarla birlikte trafik akışında yaşanan sorunların tamamen giderileceği kaydedildi. Vatandaşların takdirini alan bu çalışmalar büyük bir titizlikle devam ederken çevre halkına rahatsızlık verilmemesine de dikkat ediliyor.

Çalışmaları yakından takip eden Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, yapılan çalışmaların önemine dikkat çekerek;

“Mahallelerimizdeki yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarımızı ivedilikle sürdürüyoruz. Daha yaşanabilir, altyapı sorunu olmayan, uygar bir kent bizim en büyük hedefimiz.Yeşilkent Mahallesinde yapılan bakım, onarım ve yenileme çalışmalarımız kısa bir sürede tamamlanacak” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.