enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3363
EURO
35,1170
ALTIN
2.239,10
BIST
8.734,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
9°C
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Az Bulutlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
13°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

YÜKSEL, “AĞLAMAYANA EMZİK VERMİYORLAR”

YÜKSEL, “AĞLAMAYANA EMZİK VERMİYORLAR”
11.08.2020
117
A+
A-

Süleymanpaşa Belediyesi Başkanı Cüneyt Yüksel, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un kendisi için yaptığı “AK Partili belediyeye ne imkanlar sağlanıyorsa bize de aynı imkanların sağlanmasını talep ediyoruz” şeklindeki açıklamasına “Ağlamayana emzik vermiyorlar” dedi.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un Şubat ayı Meclis Toplantısı’nda söylediği “Eğer ‘Çorlu Belediyesi çok iyi yönetiliyor, hibeye ihtiyacı yok’ deniliyorsa buna da ilgili kurumlardan cevap verilmesini istiyorum. Eğer öyle olmadığına inanıyorlarsa diğer belediyelere ne imkanlar sağlanıyorsa bize de aynı imkanların sağlanmasını talep ediyoruz” şeklindeki açıklamasına ilişkin Süleymanpaşa Belediyesi Başkanı Cüneyt Yüksel de karşılık vererek “Ağlamayana emzik vermiyorlar” dedi. Yüksel, “Ağlamayana emzik vermiyorlar. Ahmet ne istemiş, ne alamamış? Sadece Belediyeler Birliği’nden istediğimiz iş makineleri vardı ve onlar için gittik. Diğerlerinin çoğunu biz kendi imkanlarımız ile alıyoruz. Bu durum sadece AK Partili belediyelere özgü değil. Ahmet benim kardeşim ve kendisini severim. Hem ona da söyledim, varsa bakanlıklar ile ilgili konu diye, hem kendisini de davet ettim. Ben sadece Ahmet için değil, tüm belediye başkanlarımız ile kapı kapı gezmeye alışığım. Benim tarzım da bu. Ben kendim için değil, milletimiz için bir şey istiyor ve mücadele ediyorum. İl Başkanımız, milletvekillerimiz, meclis başkanımız var. Ben belediye başkanlarımızın meclis başkanımızın kapısına gidip de boş döndüğünü duymadım. Birkaç konuda Ahmet başkanla görüştük. ‘Ne zaman istiyorsan randevuları alıp gidelim’ dedik. Belediye hizmetlerinde siyaset olmaz. Birbirimize yardım etmeliyiz. Benim yapabileceğim bir şey varsa ne zaman derlerse bir telefon kadar uzağım” dedi.

RASİM BAŞKAN ESPRİ YAPMIŞ

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in sosyal medyadan kendisine meydan okumasına ilişkin konuşan Yüksel, “Rasim başkan herhalde bir espri yapmış. Onun 6. yılı, o kadar arsa satışları yapıldı, o bütçeyle çok daha güzel şeyler yapılabilirdi. Arada ufak tefek atışmalar güzeldir” diye konuştu.

KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN CHP’SİNE TAPULANMIŞ BİR DEĞER VE İSİM OLAMAZ

Süleymanpaşa Belediye Meclis Toplantısında yeni kurulan 3 mahalleye Atatürk, Cumhuriyet ve İstiklal isimlerini vermesini eleştirenlere yanıt veren Yüksel, “Atatürk, Cumhuriyet, vatan, istiklal, bayrak, ezan bunlar CHP’ye özgü değil, bunlar milletin değerleri. Gazi Mustafa Kemal Atatürk de bu ülkenin değeri. Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’sine tapulanmış bir değer ve isim olamaz. Beni eleştirenler niçin bugüne kadar görevde oldukları halde böyle hamle yapmadıklarının hesabını vatandaşa versin. Cüneyt Yüksel yaptı diye mi gündem oldu? Süleymanpaşa’da acil bir yapılanmaya ihtiyacımız vardı, biz de yaptık. Bunu yaparken de AK Parti, CHP ve MHP meclis üyelerinin oy birliği ile yaptık. Biz bir irade ortaya koyduk, meclisimiz de buna sahip çıktı” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Tutku AKBAŞ

REKLAM ALANI