enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Zafer Partisi İBB Başkan Adayı Karamahmutoğlu ‘ İstanbul verasetle yönetilemez ‘

Zafer Partisi İBB Başkan Adayı Karamahmutoğlu ‘ İstanbul verasetle yönetilemez ‘
22.01.2024
22
A+
A-

Zafer Partisi İBB Başkan Adayı Azmi KARAMAHMUTOĞLU ve Silivri Belediye Başkan Adayı Murat DEMIRKOL basın mensuplarıyla buluştu .

Zafer Partisi İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıda KARAMAHMUTOĞLU ve DEMİRKOL gazetecilerle sohbet etti .
Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen etkinlikte KARAMAHMUTOĞLU rakipleri CHP Adayı Ekrem İMAMOĞLU ve Cumhur İttifakı Adayı Murat KURUM’a yüklendi . KARAMAHMUTOĞLU her iki adayı verasetle hareket edeceğini belirterek şunları söyledi : Siyasetin içinden gelen biri olarak her iki adayında kendi oylarının seçimi kazanmaya yetmediğini peşinen söyleyeyim .
MURAT KURUM ATANMIŞ
DÜŞÜK PROFİLLİ MEMUR
Murat KURUM Ankara’dan atanan düşük profilli bir memur . AKP Belediyeciliğini devam ettireceğini her fırsatta söylüyor . İstanbullular AKP Belediyeciliğini istemediklerini 2019 daki oylarıyla ortaya koydular . Zaten kazanması halinde de Ankara’dan emirlerle verasetle yönetilecek .
İMAMOĞLU’NUN ÖNEMLİ BİR PROJESİ OLMADI
Beş yıldır İstanbul’u yöneten İBB Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Ekrem İMAMOĞLU’nun hiç bir önemli projesi yok . AKP tarafından başlatılan Metro çalışmalarını devam ettirip , bir kısmını bitirdi , öğrenci yurtları ve kreşler açtı . Çok ciddi bir projesi yok . Onun derdi de İstanbul da seçilip Ankara yı verasetle yönetmek .
YEREL BASIN VE SOSYAL MEDYA İLE SESİMİZİ DUYURUYORUZ
Liseyi bitirdikten sonra 80 li yıllarda Of’da yerel bir gazetenin temsilciliğini yaptım . Yerel gazetelerin ve gazetecilerin amatör ruhla nasıl görev yaptıklarını iyi bilirim . Bir havuz medyası vardı , daha sonra muhalif bir medya oluştu . Zamanla muhalif medya yı da ticarethaneye dönüştürdükleri için orada da yeterince sesimizi duyuramıyoruz . Onun için yerel basın ve sosyal medya aracılığıyla sesimizi duyuyoruz.
DEMİRKOL PROJELERİNİ TANITTI
Zafer Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Murat DEMİRKOL’da kendisini tanıttıktan sonra , Silivri ile ilgili projelerini özetle anlattı. Tarımdan , Sanayiye , Balıkçılıktan , kadınlar için yapmayı düşündüğü projelerini özetle basın mensuplarına anlatan Murat DEMİRKOL Silivri’de yaşadığını , Silivri’ye ve Silivrilere hizmet etmek için yola çıktığını belirtti .

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.