enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Ahmet Gümüş’ü kalbimize gömdük

Ahmet Gümüş’ü kalbimize gömdük
25.08.2015
113
A+
A-

Gürpınarspor’da 5 yıldan beri hem A takımda hem de altyapıda teknik heyette yer alan antrenör Ahmet Gümüş geçirdiği kalp krizi sonrası vefat etti. Çorlu’da Çorlu Vetaranları ile oynanan maçta B.Çekmece Veteranları’nın formasını giyen Gümüş’ün uzatmalarla birlikte 92 dakika oynanan maça kalbi dayanmadı.

Gümüş rahatlasın diye iki kez yolda mola verildi. İkinci molada kalbine masaj uygulanan Gümüş’ün durumunun ciddi olduğu anlaşılınca Silivri’de Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Gümüş’ün durumu ciddileşince acil bölümüne sevk edildi. Yaklaşık olarak 2 saat ölümle yaşam arasında gidip gelen Gümüş bütün çabalara rağmen kurtarılamadı. 2 saatlik kalp masajı da işe yaramadı.

Cenazesi dün büyük bir kalabalık eşliğinde Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanan Gümüş daha sonra Üsküdar’da bulunan Ihlamurkaya Aile Kabristanlığı’na defnedildi. 

İMAMOĞLU TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da bacanağı olan Ahmet Gümüş’ün cenazesinde hem spor camiası hem de siyaset dünyası bir araya geldi. Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, B.Çekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın yanısıra bir çok siyasi parti temsilcisi, Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyeleri, Gürpınar Belediyesi ve Gürpınarspor eski Kulüp Başkanı Velittin Küçük, Gürpınarspor Kulüp Başkanı Mustafa Küçük, Gürpınarspor eski Kulüp Başkanı Ahmet Peker, Gürpınarspor Eski Kulüp Başkanı Ayhan Babuşçu, İstanbul Beylikdüzüspor Kulüp Başkanı Mustafa Albayrak, İstanbul Beylikdüzüspor 2.Başkanı Hasan Limanoğlu’nun yanısıra çok sayıda teknik direktör, Gürpınarsporlu futbolcu ve yakın dostu katıldı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.