enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5188
EURO
34,7220
ALTIN
2.497,58
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Akgün Duru’dan açıklama geldi

Akgün Duru’dan açıklama geldi
09.04.2018
180
A+
A-

Silivrispor Kulübü Başkanı, karşılaşmadan sonra sosyal medya üzerinden yazılı bir açıklama yaptı. Duru’nun açıklaması şu şekilde:

Değerli Silivrispor sevdalıları. Bugün itibariyle önümüzdeki sezon 2. Lig’de mücadele hakkımızı kaybetmiş bulunuyoruz. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki; kulüp başkanı olarak sportif başarısızlık ve bir alt lige düşmekle ilgili tüm sorumluluk bana aittir. Bu sonuç için her birinizden ayrı ayrı özür diliyorum. Kulübümüze geliş sebebimiz o dönemki huzursuzluklara son vermek, mümkün olduğu kadar kulübün borcunu en aza indirmek ve takımımızın ligde kalması için elimizden geleni yapmaktı. İlk iki hedefimizde başarılı bir şekilde devam ediyoruz. Kurumlar arası huzuru sağladık, çok yakın zamanda kurumlara, esnafımıza ve eski kulüp başkanımıza olan borçlarımızı kapatacağız. Ama malesef son hedefimizi gerçekleştiremedik. Ligde kalmayı başaramadık. Ligi tanımamamız, bütçe dahilinde hatalı oyuncu tercihlerimiz, bazen hakemlerin insafına kalışımız bu sonucu getirdi ama sonuçta ligden düştük. Bundan dolayı hepinizden tekrar özür diliyor; Sayın Kaymakamım, bize her türlü desteği veren Belediye Başkanım, İlçe Emniyet Müdürüm., İlçe Milli Eğitim Müdürüm, İlçe Spor Müdürüm, Çok kıymetli İlçe Başkanlarım, Değerli Protokol üyelerim, Cefakar Taraftar guruplarım, Tüm Silivrispor taraftarlarım, beni her zaman destekleyen kardeşlerim,ağabeylerimarkadaşlarım ve kıymetli basın mensuplarıma destekleri için sonsuz minnet ve teşekkürlerimi sunuyorum.

Kaynak: supersilivri.com

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.