enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5885
EURO
34,7665
ALTIN
2.507,79
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Alibeyspor, ‘Bey’ler gibi Süper oldu: 1-0

Alibeyspor, ‘Bey’ler gibi Süper oldu: 1-0
21.01.2018
137
A+
A-

Birinci Amatör Lig 2. Grupta mücadele eden Silivri Alibeyspor, sezonun yorgunluğunu şampiyonlukla taçlandırdı ve son hafta maçında grupta en yakın takipçisi Muratbeyspor’u 90+3.dakikada bulduğu golle 1-0 mağlup ederek devre dışı bıraktı ve Süper Amatör Lige yükselmenin sevincini yaşadı.

Grubunda 35’er puanla birbirlerini takip eden Silivri temsilcisi Alibeyspor ve Çatalca temsilcisi Muratbeyspor arasında son oynanan son hafta maçında şampiyonluk ipini Alibeyspor göğüsledi. Büyükçekmece Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası harika bir oyuna sahne olan maçta son gülen konuk takım Alibeyspor oldu. Maça her iki takımda kazanma adına elinden ne geliyorsa yaparak başladı. Hemen her yerde birbirlerine üstünlük sağlayabilmek adına baskı kuran iki ekibin müthiş mücadelesi izleyenlerin de yüreğini ağzına getirmeye yetti. Silivri’den ve Çatalca’dan takımlarını desteklemeye gelenler isimlerine yakışır bir şampiyonluk mücadelesi izlettirdiler. Maça konuk takım Alibeyspor başladı. Maçın daha ilk dakikalarında orta alanda top yapan oyuncular zaman zaman oyundaki sertliğin dozajını da arttırdıkları gözlendi. Müsabakanın 23.dakikasında Muratbeyspor, Alibeyspor ceza alanı içinde ikili mücadeleyle girdi ve son vuruş gol oldu ama maçın hakemi faul gerekçesiyle bu golü iptal etti. İlk yarıda taraflar birbirlerinin üstünde hâkimiyet kuramadılar ve müsabaka 0-0 beraberlikle tamamlandı.

İkinci yarı da dengeli oyun

Müsabakanın ikinci yarısına her iki takım da aynı oyuncularıyla başladı. İlk yarıdaki gibi orta alanda top kapmaya çalışan ekipler ileride çoğalamadı. Müsabakanın 90+3.dakikasında Muratbeyspor ceza alanı içinde yaşanan karambolda Mert Geleş’in arka direğe indirdiği topu Mustafa iyi takip etti ve düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı. Bu golün ardından kapanan Alibeyspor defansını açmakta zorlanan Muratbeyspor sonucu değiştiremedi ve şampiyonluk umutlarını Play-Off maçlarına bıraktı.

 Kaynak : keskinbakis.com

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.