enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5910
EURO
34,8590
ALTIN
2.491,84
BIST
9.701,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Alibeyspor iddialı geliyor

Alibeyspor iddialı geliyor
04.03.2022
187
A+
A-

TFF İstanbul 1. Amatör Küme 2. Grupta mücadele edecek olan Alibeyspor hafta sonu oynayacağı Yalıköy maçının hazırlıklarını teknik patron Erdal Köroğlu nezaretinde aralıksız sürdürüyor.

Ligin ilk maçını deplasmanda oynayacak olan Alibeyspor’da kadro bütünlüğü tamamlandı. Pazar günü saat 15.00’da Karacaköy Stadı’nda Çatalca temsilcisi Yalıköy ile karşılaşacak olan Alibeyspor’da tüm planlar üç puan üzerine kuruldu. Alibeyspor teknik patronu Erdal Köroğlu zorlu maç öncesi yaptığı açıklamasında; “Rakibi tanımıyorum ama yenmek için sahaya çıkıyoruz. Şu ana kadar iyi bir takım olduk ama maç sahada kazanılıyor. İdmanlardaki performanslarını sahaya yansıttığında oyuncularımın yenemeyeceği takım yok gibi. Pazar günü ilk maç olacağı için zor bir deplasman olacak diyebilirim, hak eden kazansın” dedi.

TONTA. 3 PUANLA DÖNMEYİ HEDEFLİYORUZ

Kulüp Başkanı Ali Tonta müsabaka öncesinde yaptığı açıklamasında; “Sezonun ilk maçına çıkıyoruz, Allah herkese kazasız belasız bir sezon versin. Alibeyspor olarak her zaman iddiamızı sahaya koyacağız. Yalıköy deplasmanından da üç puanla dönmeyi hedefliyoruz” dedi.

ERBOY; CENTİLMENCE BİR MÜCADELE OLSUN

Kulüp Asbaşkanı Fatih Erboy yaptığı açıklamasında; “Biz hem oyuncularımıza hem de teknik patronumuza güveniyoruz. Lige iyi bir başlangıç yaparak aynı şekilde devam etmek istiyoruz. Zor bir guruptayız güçlü rakiplerimiz var. Elimizden gelen oyunun en iyisini sahaya yansıtarak galip gelmek istiyoruz. Karacaköy iyi bir deplasman ve rakibiniz de Yalıköy güçlü bir ekip centilmence bir mücadele olacaktır” dedi.

KAYNAK : SHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.