enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ANLAMLI TURNUVA BAŞKAN MESUT ÜNER’İN SANDRA VURUŞUYLA BAŞLADI

ANLAMLI TURNUVA BAŞKAN MESUT ÜNER’İN SANDRA VURUŞUYLA BAŞLADI
19.08.2022
91
A+
A-

Çatalca Karacaköy’de düzenlenen futbol turnuvasının ilk karşılaşması kendisi de eski bir futbolcu olan Belediye Başkanı Mesut Üner’in santra vuruşuyla başladı.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Karacaköy Mahallesinde düzenlenen futbol turnuvasının açılışına katıldı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen turnuva bu yıl geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Kulüp Kaptanı Yücal Çalış anısına düzenlendi.

Başkan Mesut Üner Karacaköy’den 5, diğer mahallelerden 11 takımın katılarak mücadele vereceği Karacaköy Kadir Topbaş Stadında başlayan turnuva öncesi yaptığı açıklamada, “Karacaköy Mahallemizde geleneksel olarak yapılan futbol turnuvası, geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Kulüp Kaptanımız Yücel Çalış anısına düzenlendi. Bu anlamlı turnuvayı düzenleyen Karacaköy Amatör Spor Kulübü Başkanımız Caner Kızıler ve yönetim kuruluna teşekkür ediyor, turnuvada mücadele verecek tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Futbolumuzun unutulmazlarından Değerli Kaptanımız Yücel Çalış’ı rahmetle anıyoruz” ifadelerini kaydetti.

Turnuva Örencik Mahallesi takımlarından Bayındır Gayrimenkul ile Karacaköy Mahallesi takımlarından Klipspor arasında kendisi de eski bir futbolcu olan Belediye Başkanı Mesut Üner’in santra vuruşunu yaptığı maç ile başladı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.