enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3717
EURO
34,9902
ALTIN
2.326,00
BIST
9.097,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ARMA YAŞAM VOLEYBOL TAKIMI, BEYLİKDÜZÜ VOLEYBOL İHTİSAS İSMİNİ ALDI

ARMA YAŞAM VOLEYBOL TAKIMI, BEYLİKDÜZÜ VOLEYBOL İHTİSAS İSMİNİ ALDI
03.08.2016
114
A+
A-

Beylikdüzü Belediyesi, ilçeye ve spora değer katacak girişimlerde bulunuyor. Arma Yaşam Gençlik Voleybol Takımı bundan böyle oynayacağı 1. Lig ve tüm Alt yapı liglerinde Beylikdüzü Voleybol İhtisas ismiyle anılacak. Kulüp Başkanı Gökhan Tankaş ile Belediye Başkanlık binasında 3 yıllık protokol imzalayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Beylikdüzü’nün içinden çıkan ve büyüyen değerli bir kulüple bugün protokol imzaladık. İlçemize hayırlı olsun.” dedi.

İlçede spora geniş yer ayıran ve sporcuları destekleyen Beylikdüzü Belediyesi’nin son hamlesi takdir-e şayan. Beylikdüzü’nde doğan ve başarıları ile gurur kaynağı olan Arma Yaşam Gençlik Voleybol Takımı, Beylikdüzü Voleybol İhtisas adını aldı. Bu karar ise Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Kulüp Başkanı Gökhan Tankaş arasında yapılan 3 yıllık protokol ile imza altına alındı.

Başkan İmamoğlu, sporun toplumu içine çeken, insanları birleştiren temel unsurlardan biri olduğunu belirterek, “Duyguları köpürtmek istiyoruz. Bunu da spor ile başarabiliriz. Beylikdüzü İstanbul Basketbol Takımı bu sene 1. Ligde oynayacak. Ayrıca bugün ismini değiştirdiğimiz Beylikdüzü Voleybol İhtisas takımımız da 1. Ligde mücadelesine devam edecek. Beylikdüzü Belediyesi olarak takımın daimi partneri olacağız, lojistik destek sağlayacağız. Hedefi büyük olan bir kulüp olsun istiyoruz. Genç kızlarımızın ve çocuklarımızın da içine katılıp geliştiği iyi bir voleybol kulübü olmasını istiyoruz. Özellikle bir kadına bu kadar mı yakışır diyebileceğim bir spordur voleybol. Biz de Beylikdüzü’nün içinden çıkan ve büyüyen değerli bir kulüple bugün protokol imzaladık. Kulübün bu zamana kadar süre gelen başarıları için emeği olan herkese teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun.” diye konuştu.

Başkan Gökhan Tankaş ise Beylikdüzü ve voleybol için gerçekten güzel bir anlaşma olduğunu ifade ederek bu anlaşmanın ilçeye ve takıma hayırlı olmasını diledi. Tankaş: “2016-2017 Voleybol Sezonu’nda öncelikli hedefimiz kulübümüzü sultanlar voleybol ligine taşımak, alt yapılarımızı da destekleyerek Beylikdüzü’nü bir voleybol merkezi haline dönüştürmek. Gelecek ile ilgili planlamamız da bugüne kadar yetiştirdiğimiz sporcularımız ve bunun içinden çıkan milli takım oyuncularımızın sayısını arttırmak var.” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.