enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5881
EURO
34,8027
ALTIN
2.508,00
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Arslan, Hak eden kazansın

Arslan, Hak eden kazansın
17.03.2022
151
A+
A-

Hafta sonu Gazitepespor ile karşılaşmaya hazırlanan Alibeyspor’da Yönetim Kurulu Üyesi Samet Arslan; “Zor bir maç olacak ilçe derbisi niteliğindeki maçı hak eden kazansın” dedi.

Alibeyspor’un en genç yönetim kurulu üyelerinden olan Silivrili iş insanı Samet Arslan hafta sonu oynanacak olan ilçe derbisi öncesi açıklamalarda bulundu. Arslan yaptığı açıklamasında; “Hafta sonu ilçemizin güzide kulüplerinden Gazitepespor ile lig maçımıza çıkacağız. Zor bir maç olacak Gazitepe tecrübeli isimleri kadrosuna kattı. Biz Alibeyspor genç bir kadroyuz çok koşan ve önde basan bir takımız. Seyir zevki yüksek temposunu bizim ayarlayacağımız seyri güzel bir maç olacaktır. Bu maça iyi hazırlandık oyuncularımızın istekli oluşu bizleri memnun etmekte. Bu zorlu maçta kazanan ilçe olsun isterim. Centilmence bir mücadele ile hak eden kazansın” dedi.

KAYNAK : SHA

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.