enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3944
EURO
34,8013
ALTIN
2.439,42
BIST
10.006,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Avrupa Yakası’nın En Büyük Kaykay Parkı 24 Eylül’de Açılıyor

Avrupa Yakası’nın En Büyük Kaykay Parkı 24 Eylül’de Açılıyor
22.09.2022
71
A+
A-

Esenyurt Belediyesi’nin Şehitler Parkı içerisindeki 2 bin 390 metrekarelik alana inşa ettiği Avrupa Yakası’nın en büyük kaykay parkının açılışı, 24 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek. Gençleri aksiyon ve adrenalinle buluşturacak olan parkın açılışı sonrası, Türkiye Kaykay Federasyonu’nun düzenlediği Kaykay Sokak Disiplini Türkiye Şampiyonası’nın 3. etabı yapılacak.

Esenyurtlu gençlere aksiyon ve adrenalin dolu anlar yaşatarak, enerjilerini eğlenceli bir aktiviteye dönüştürecek olan kaykay parkı, 24 Eylül Cumartesi, saat 10.00’da görkemli bir törenle açılacak. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un gerçekleştireceği açılışın ardından Türkiye Kaykay Federasyonu’nun, Kaykay Sokak Disiplini Türkiye Şampiyonası 3. Etabı’na ev sahipliği yapacak olan parkta, 23 Eylül’de yarışmacıların ısınma turları olacak. 26 Eylül’de gerçekleşecek olan ödül töreninde ise şampiyonada dereceye girenlere ödüllerini Başkan Bozkurt verecek.

Üç Alanı Bir Arada Sunuyor

2 bin 390 metrekarelik alanıyla ‘Avrupa Yakası’nın En Büyük Kaykay Parkı’ olma özelliğine sahip olan parkın içerisinde 570 metrekare havuz, 540 metrekare SLS alanı ve 42 metrekare alıştırma alanı bulunuyor. Park, diğerlerinden farklı olarak kaykaycılara üç alanı (Havuz, SLS ve alıştırma alanını) bir arada sunuyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.